Ασθένειες Σε ποιο κέντρο να κάνω καλλιέργεια κουτσουλιάς;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anast1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anast1

PB New Member
Εγγραφή
6 Ιουν 2021
Μηνύματα
77
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας!

στο ένα μου παπαγαλάκι με ανησυχεί λίγο η συμπεριφορά του .. νομίζω ότι έχει χάσει βάρος .. αλλά κατα τα αλλα τρωει κάνει μπανιο κτλ..

για να μου φύγει η ιδέα σκέφτηκα να του κάνω μια καλλιέργεια κουτσουλιάς ώστε να δω που βρισκόμαστε..

Εχω διαβάσει για το κτηνιατρικό κέντρο Κομοτηνής και για το Κτηνιατρικό του Πειραιά..

Εσεις τι προτείνεται? έχετε κάποια εμπειρία ?
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
Το κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά, αν δεν κάνω λάθος, στέλνει δείγμα για καλλιέργεια σε εξωτερικό εργαστήριο, σε όσες περιπτώσεις χρειάζεται. Πρέπει να επισκεφθείς το κτηνιατρείο για κλινική εξέταση και τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Στο εργαστήριο της Κομοτηνής μπορείς να στείλεις ταχυδρομικώς δείγμα και να σου επιστρέψουν τα αποτελέσματα.

Δες λίγο κι εδώ: https://community.petbirds.gr/threads/Καναρίνι-ρίχνει-φτερά-πτήσης-ξεκίνησε-την-εποχική-πτερόρροια.42267/page-2#post-2494298
Ευρήματα μπορεί να υπάρξουν σε μία εργαστηριακή εξέταση ακόμη και σε ένα πουλάκι που ΔΕΝ ασθενεί. Χωρίς κλινική εξέταση είναι κάπως δύσκολο να καταλάβεις τι από όλα αυτά προκαλεί την ασθένεια ενός συγκεκριμένου πουλιού.
 
@Stavros ευχαριστώ για την απάντηση όντως είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση που παραθεσες..το σκεφτόμουν σαν λύση για να αποφύγω την επίσκεψη στον πτηνιατρο λόγο διαφοράς θερμοκρασίας στρες κτλ. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο όταν πηγαίνω το σκύλο στον κτηνίατρο..🙂 θέλει πολύ οργάνωση 🤔
 
Στάθμισε όλες τις παραμέτρους, δες τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης και αποφάσισε. Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα τηλέφωνο και στους δύο και μετά θα αποφάσιζα.
 
@Stavros επικοινώνησα με την Κομοτηνή από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με την κ Δουκάκη για να δω πως μπορώ να το μεταφέρω
 
@Tony Forpus βασικά οπτικά ...σιγουρα δεν είναι αγρια όμως δεν έρχεται στο χερι μου ώστε να την βάλω στη ζυγαρια.. 🙂
είχα φτάσει σε καλο επίπεδο εκπαίδευσης με τα κορίτσια όταν δούλευα τηλεργασία και ήμασταν όλη μερα μαζί όμως επέστρεψα στο γραφείο ..
 
@anast1

Απλά σε έναν οργανισμό κάποιων γραμμαρίων για να δούμε οπτικά την απώλεια βάρους θα πρέπει να είναι ραγδαια,γι αυτό μου έκανε εντύπωση.
 
Back
Top