Γενικά Σε τι τιμες κυμαινονται τα fife fancy;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης prodigy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
σε τιμες που βρισκεις και τα πουλια ρατσας γενικοτερα... Δεν εχουν και πολυ μεγαλη διαφορα με τα υπολοιπα αλλα πολυ δυσκολα θα βρεις στο εμποριο... αν βρεις σοβαρα πουλια fife σφυρα και σε μας
 
Ο ΕΠΑΜ στην Θεσσαλονίκη έχει πολλούς και καλούς εκτροφείς fife fancy .
Επικοινώνησε μαζί τους.
 
με ποιο τροπο μπορω να επικοινωνησω; Μου εχει πει καποιος οτι κανει fife καναρινια αλλα θα τα δω σε 2 εβδομαδες..
 
ευχαριστω πολυ... Ο κυριος που ειναι στα πτηνα στο quiko megapet ξερει κανεις πως τον λενε;
 
Καλημέρα

Νίκος λέγεται.
Τα fife κυμαίνονται σε διάφορες τιμές, ανάλογα τον εκτροφέα και την χώρα προέλευσης.
Σε έναν μηνά θα έχω στην κατοχή μου 2 ζευγάρια από τον κορυφαίο εκτροφέα της Βρετανίας και έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.
 
ακομα περιμενω καμια εβδομαδα μου ειπανε απο το μαγαζι γιατι ειναι νωρις (λογο πτεροριας) να φερουνε πουλακια... Αν θελω να κανω ζευγαρακι με 1 θυληκο ειμαι κομπλε η πρεπει να παρω παραπανω... Και αν πρεπει να εχω 2 η κκαι περισσοτερα θυληκα μπορω να τα βαλω μεσα σε 1 κλουβακι η πρεπει να παρω διαφορετικα;
 
Αν παρεις ενα ζευγαρακι μπορεις να τα βαλεις σε μια ζευγαρωστρα(ετσι λεγεται το κλουβι που εχει χωρισμα στη μεση) ετσι ωστε να γνωριστουνε μεταξυ τους.
Αν παλι παρεις περισσοτερα απο ενα θηλυκα μπορεις να τα βαλεις μαζι σε ενα κλουβι και να εχεις μονο το αρσενικο σε διαφορετικο.
Οτι κι αν σκοπευεις να κανεις εχε στο νου σου οτι τωρα και μεχρι τελος Ιανουαριου δεν πρεπει να επιχειρησεις αναπαραγωγη. Για καλυτερα αποτελεσματα απο τελη Φεβρουαριου και μετα.
Μην ξεχασεις να μας δειξεις φωτο οταν τα παρεις.
 
θα επερνα ακομα και σημερα αν τα ειχε φερει, απλα περιμενω λιγες μερες ακομα και μολις μου πει θα παω να τα παρω... Οταν θα τα εχω στο σπιτι μου θα τα βγαλω και φοτο! Δεν σκεφτομαι ακομα για αναπαραγωγη αλλα επειδη βρω ισως της ιδιας ρατσας και θηλυκο να παρω απο τωρα μην αρχισω και ψαχνομαι μετα και δεν βρισκω...
 
Πολυ σωστα σκεφτεσαι... Παρε μια ζευγαρωστρα και βαλε το ζευγαρακι σου και περιμενε ως το Φεβρουαριο. Μεχρι τοτε θα εχουν το χρονο να γνωριστουν και να προετοιμαστουν για την αναπαραγωγικη περιοδο.
Ευχομαι να βρεις τα καναρινακια που επιθυμεις και να ταιριαξουν μεταξυ τους.
 
Back
Top