Ασθένειες Σημερα παρατήρησα οτι λείπει φτέρωμα κατω απο το ράμφος

Derek_Joe

PB New Member
Εγγραφή
14 Απρ 2014
Μηνύματα
161
Παρατήρησα οτι λείπει φτέρωμα κατω απο το ράμφος του αρσενικού μου. Τον έβαλα αμέσως σε αλλο κλουβί μακριά απο τη θηλυκια και τα μωρά. Τι να κανω;! Ειναι σοβαρό; (Οι φωτο δεν ειναι πολυ καλές αν χρειαστεί βγάζω κ αλλες) οι κουτσουλιες του ειναι μια χαρά. Η όρεξη του το ίδιο.
ebavaqys.jpg
epe5u6aq.jpg
 
Μήπως ταΐζει τα μικρά; Ξέρω ότι τα καναρίνια που ταΐζουν μικρά χάνουν φτέρωμα γύρω από το ράμφος για από κάτω από το ράμφος δεν είμαι. Και σίγουρη... Ξύνεται έντονα;
 
Οχι δεν ξινεται. Τους εχω βάλει φάρμακο για τυχόν ψείρες πριν τα γεννήτουρια. Δεν ταιζει τα μικρά Αλίκη μου τον είχα με χωρισμα γτ τα ενοχλούσε όμως απο το χωρισμα ταιζε τη μαμά. Θα ναι γ αυτο; Αχ ελπιζω να ναι γ αυτο.

Σε ευχαριστω πάντως Αλίκη μου πάντα οπότε σε χρειάστηκα με βοηθήσες. Έστω και μια κουβέντα με καθησυχαζει.
 
Να σαι καλά! Μακάρι να ήξερα να σου έλεγα με σιγουριά!

Κοίτα... Ταΐζει από το κάγκελο και τριβεται το σημείο κάτω από το ράμφος οπότε βγάζει λογική να φταίει αυτό για την απώλεια φτερώματος... Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο... Άστον μόνο του και ίσως χρειαστεί κάποια κρεμουλα να γίνει καλά.. Θα μαστε πουν τώρα και οι εμπειροτεροι.. Πάντως αφού ταΐζει η μαμά τα μικρά δε θα έχεις θέμα! :)
 
Πρέπει να ναι αυτο η κοιλίτσα του ειναι μια χαρά. Η όρεξη του το ίδιο. Αυτός συνέχεια ταιζει τη θηλυκια απο το χωρισμα μαλλον θα ναι αυτο. Ελπιζω δλδ γτ αγχώθηκα.
 
Back
Top