Γενικά Σκέφτομαι να πάρω ένα θηλυκό για παρέα στον Ringneck μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GPeppas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GPeppas

PB New Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2017
Μηνύματα
6
Πόλη
Ναύπλιο
Γεια σας σκέφτομαι να πάρω ένα θηλυκό για παρέα στον κύριο θα ήθελα την άποψη σας και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσω μετά με αυτόν.σας ευχαριστώ!
 
Αν έχεις τον κατάλληλο χώρο για να το φιλοξενήσεις, δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι :)
Απλά να ξέρεις ότι 2 πουλιά κάνουν περισσότερη φασαρία.
Επίσης καλό είναι να κρατήσεις καραντίνα , όχι μόνο για κάποια ασθένεια που θα μπορούσε να κολλήσει το καινούριο στο παλιό, αλλά και την ομαλή προσαρμογή και γνωριμία τους, για να μην έχεις προβλήματα με καυγάδες.
Είδικα τα ringneck που είναι κυριαρχικά πουλιά και μπορεί να μην δεχτεί εύκολα μέσα στον χώρο του άλλο πουλί.
 
Κρατα μας ενημερους γιατι και εγω το σκεφτομαι μελλοντικα αλλα ο θορυβος ειναι θεμα, αν και ωρες ωρες γινεται κουραστικος ο δικος μου, σκεφτομαι το αντιθετο απ οτι λεει η Ηλεκτρα, οτι αν εχει παρεα μονιμη ισως ειναι ποιο ησυχος, αφου τωρα με τις φωνες επιζητει την προσοχη μας!
 
Ο Θόρυβος είναι όντως βασικό θέμα, εμένα βέβαια είναι 2 αρσενικά και παρλάρουν όλη μέρα, αλλά αν μπορείς κάνε το φίλε, μόλις θα τα δεις μαζί (πως επικοινωνούν, πώς παίζουν ακόμα και πως και γιατί τσακώνονται) θα καταλάβεις ότι όσο και να τα αγαπάμε, όσο και να ασχολούμαστε, όσο και να τα φροντίζουμε, είμαστε άνθρωποι και είναι πουλιά.άλλη επαφή έχουν μεταξύ τους.

Όσο τα ζω, νομίζω ότι μοιάζουμε σε κάποια σημεία βέβαια, όσο καλά και να περνάμε δεν έχει νόημα αν δεν μπορούμε να το μοιραστούμε :)
 
Σιγουρα να σκεφτεις ο θορυβο αλλα και να επισης οτι με ενα δευτερο πουλακι θα δεθουν περισσοτερο μεαξυ τους πιθανοτατα! Το οποιο το βρισκω και πιο υγειες προσωπικα!
 
Back
Top