Γενικά Σκέφτομαι την αγορά δεύτερου παπαγαλου

ntinos283

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2016
Μηνύματα
209
Πόλη
Αθήνα
Έτσι όπως είδατε και από τον τίτλο σκέφτομαι να αγοράσω δεύτερο παπαγάλο η πρώτη ράτσα που σκέφτομαι είναι ένα αρσενικό green cheeked conuraκαθώς εχω ήδη μια και θέλω μια δεύτερη για συντροφιά και αργότερα ίσως για αναπαραγωγή όμως εχω ήδη ψάξει και δεν έχω βρει εκτροφέα που να έχει ακριβώς την ίδια ράτσα και όχι παραλλαγή. Δεύτερη είναι να πάρω ενα παπαγάλο σενεγαλης αλλά δεν ξέρω αν θα συνυπάρξουν δεν θα τα βάλω φυσικά στο ίδιο κλουβί και θα κρατήσω 40 μέρες καραντίνα. Εσείς τι λέτε να κάνω;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Θα σου έλεγα να ψάξεις λίγο ακόμα για αρσενικό του ίδιου είδους και γενικά να μην βιαστείς πριν αποκτήσετε όλοι στην οικογένεια μια ικανοποιητική γνώση γύρω από τους παπαγάλους.
Όπως και να έχει, μην προχωρήσετε σε κάποια απόφαση πριν το φθινόπωρο που θα έχετε μπόλικο χρόνο μέσα στο σπίτι για να διαθέσετε στα πουλιά.
Ό,τι σκέφτεστε το συζητάμε όπως και την άλλη φορά :)
 
Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου συμφωνούν όσο για τα αδέρφια μου προσέχουν την Λίλα και η Λίλα δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Και εγώ προς το αρσενικό κατευθύνομαι πιο πολύ αλλά παντού βρίσκω την μετάλλαξη yellow side αν ξέρετε κάποιον εκτροφέα θα ήθελα να μου τον πείτε.
 
Έχω ψάξει στο ίντερνετ tropical bird farm δεν ρώτησα αλλα είδα στο fb και δεν είχε τίποτα.
 
εγώ έχω μια την φένια είναι πόλη καλή ράτσα συντροφιάς την έχω 3 χρόνια πιστεύω πως καλύτερο είναι να αγοράσεις της ίδιας ράτσας για να συνυπάρχουν αγαπημένα και για να μπορείς να περάσεις στην αναπαραγωη αργότερα
 
Back
Top