Γενικά Σκαρθοκάναρο ή καρδερινοκάναρο να επιλέξω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Akisbet
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Akisbet

PB New Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2014
Μηνύματα
253
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα στην παρέα! Εχω στην κατοχή μου ήδη ενα καρδερινοκαναρο κ πριν λιγο καιρό μου το έσκασε το αδερφάκι του, έτσι έψαχνα να αγοράσω ακόμη ενα! Σήμερα βρήκα ενα κ αυτός εχει κ σκαρθοκαναρο κ τώρα είμαι σε διλημμα! Μιλάω πάντα για αρσενικά, αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να με βοηθήσει να επιλέξω, ευχαριστώ πολυ!
 
Ζητάς βοήθεια στην επιλογή τους αλλά σ΄αυτές τις περιπτώσεις μόνο υποκειμενικές είναι οι κρίσεις. Θα διαλέξεις εσύ με κριτήριο τις φωνές, τα χρώματα και τη διάρκεια των μελωδιών τους. Έχω όμως μια απορία... "γιατί εμμένεις σε υβρίδια"
 
To θέμα για μένα είναι τι λέει το μεν και τι το δε.Αν λένε και τα δύο κυρίως καναρίνι, θα σου πρότεινα σκαρθοκάναρο γιατί είναι γόνιμο.
 
δεν μπορω να σου δώσω μια εξήγηση αλλά κάτι με τραβάει σ αυτά τα πουλιά, βέβαια μόνο ενα καρδερινοκαναρο εχω τώρα, τα υπόλοιπα ειναι δυο αρσενικά καναρίνια, μια θηλυκιά κ μια αρσενική καρδερινα η οποία δεν ειναι πιασμένη γιατι την πήρα απο ενα συνάδελφο κ επισκεφθηκα το κτήμα που εχει την εκτροφή του κ είχα δει 4 ζευγάρια με καρδερίνες που είχαν μικρά πριν την πάρω αλλιώς σε οποιοδηποτε πετ σοπ κ αν πας εδω βρίσκεις πιασμένες

Αυτο δεν το γνώριζα αλήθεια ειναι γόνιμο;

Κυρίως καναρινι λένε κ τα δυο κ απο ομορφια το καρδερινοκαναρο μου αρέσει περισσότερο

Αλλά αν ζευγαρωσεις σκαρθοκαναρο με καναρινι τι θα πάρεις; Αναρωτιέμαι;
 
75% καναρίνι και 25% σκαρθοκάναρο. Γονιμοποιείται κανονικά με το καναρίνι, γιατί είναι της ίδιας οικογένειας.
 
Ο μανιακός τώρα. Σκαθροκαναρο μ καρδερίνα τι θ μας δώσει, πολυβόλο;
 
Back
Top