Αναπαραγωγή Σκεφτομαι να ζευγαρωσω τα καναρινια μου, τι να κανω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης LEFFF
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

LEFFF

PB New Member
Εγγραφή
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
65
Πόλη
Καβάλα
Σήμερα πηρα την καναρίνα μου, απο μαγαζι. Τον καναρινο τον εχω απο τελει Νοεμβριου και σκευτομαι να τα ζευγαρωσω. Θελω την γνωμη σας μου ειναι πολυτιμη γιατι ειναι τα πρωτα μου κουμπαρια:)
 
φιλε μου ευχαριστω που αναποκριθηκες. Αυτα τα αρθρα τα εχω διαβαση.
Παρα κατω τι κάνω; Εχω μπερδευτη εκει που λεει για τα πλαστικα αυγα, δηλαδη πρεπει να βγαζω καθημερινα αυτα τα αυγα που γεννα; και οταν τελειωσουν τα γενιτουργια να τα βαλω παλυ στην φωλια γιανα τα κλωσιση;
 
καθε προβλημα στην ωρα του.. και εγω θα κανω προσπαθεια να ζευγαρωσω τα δικα μου.. κατσε να σου φτιαξουν φωλια και να ζευγαρωσουν και μετα βλεπεις.. Περσυ εκανα προσπαθεια και η καναρα δεν ειχε πυρωσει καλα.. Τωρα προσπαθω να κανω καλη προετοιμασια μπας και..
 
Φιλε LeFFF Περυσι πηρα ενα ζευγαρι και το ειχα σε ζευγαρωστρα
Η θυληκια δεν εφτιαξε φωλια εδω και ενα χρονο.
Φετος πηρα αλλη μια ζευγαρωστρα και στεγασα αλλο ενα ζευγαρι.
Σε αυτη την καινουργια θυληκια εβαλα νημα και φωλια και σχεδον αμεσως την εφτιαξε. Μολις την ολοκληρωσε ανοιξα το χωρισμα της ζευγαρωστρας και ζευγαρωσαν αμεσως.
Θα ελεγα να μην μπερδευεσαι τσαμπα με τα πλαστικα αυγα.
Περιμενε να πανε ολα καλα με την γεννα της καναρας σου
και θα τα βρεις και τα υπολοιπα.
Παντως εγω προσωπικα δεν εκανα ιδιαιτερη προετοιμασια διατροφικη.
Βιταμινουλα κιτρινη, Σπορια που και που και κανενα αυγουλακι.
Αν η θυληκια εχει διαθεση να κανει φωλια απο κει αρχιζουν ολα.
 
Καλημερα σε ολους! Σημερα ο αρσενικος μου δεν κελαηδισε καθολου, ενο απο τον Νοεμβρη που τον εχω με 'χει παρει τα αυτια, μηπως φταιη που του εβαλα κοντα την θυλικια και βλεπονται; ή επιδη τον κατεβασα περιπου 1,5μετρο ποιο κατω; Παρεπιπτοντος η θυλικια που την πειρα εχθες κανει πολυ χαμιλοφωνα το καλεσματης ισα που ακουγεται
 
Φίλε lefff μην ξεχνάς την καραντίνα. Γράφεις οτι πήρες την κανάρα σου χτές. Το πουλάκι πρέπει να το έχεις μακριά απο τα άλλα πουλιά σου για περίπου ενα μήνα και να το παρατηρείς μήπως παρουσιάσει καποιο πρόβλημα η ασθένεια. Θα είναι κρίμα να χάσεις τα μικρά αλλά και τον αρσενικό αν παρουσιαστεί κάποια ασθένεια επειδή βιάσθηκες.
 
συγνωμη το μαγαζι που το πηρα ειναι πολυ καλος φιλος. Και το εχει κρατιμενο περιπου 3μηνες
 
Back
Top