Γενικά Σκεφτομαι να κανω δωρο εναν παπαγαλο

Ζωή Κριαρά

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2014
Μηνύματα
138
γεια σας παιδια πριν λιγο καιρο ειχε ερθει στο σπιτι μου η ξαδερφη μου και ειχε κλλοσει με τους παπαγαλους σκεφτομε στην γιορτη της να της κανω δωρο εναν παπαγαλο με ρωτουσε τα παντα για αυτους λετε να της αρεσει σαν δωρο ενας παπαγαλος ή στην αρχη να ενθουσιαστει και μετα να μην ασχολειτε πολυ μαζι τους παντως ειχε ερθει για 2-3 ωρες και ασχολουμασταν με τους παπαγαλους αν και ειναι μεγαλη και επευθινη δεν νομιζω να τον εγκαταλιψει μετα εδω εγω που ειμαι 5 χρονια μικροτερη απο αυτην τους καθαριζω μονη μου οτι κι αν θελω να κανω για αυτους το κανω μονη μου χωρις την βοηθεια της μητερας μου!
 
Είναι λάθος σκέψη να κάνουμε δώρα ζώα. Για τους λόγους που σκέφτεσαι και πολλούς άλλους που είναι απρόβλεπτοι και αφορούν την ζωή και τις προσωπικές επιλογές του καθενός.
Το ότι της αρέσει να παίζει μαζί τους στο δικό σου σπίτι δεν σημαίνει πως θα της αρέσει να έχει και την καθημερινή τους φροντίδα.
Η δική μου απάντηση στην ερώτησή σου είναι : όχι
 
οκ θα ακουσω την συμβουλη σου (αν και τον σκυλο της δωρο της τον εκαναν με αυτη την προηποθεση σκεφτηκα να της παρω εναν παπαγαλο)
 
Αν έχετε άνετη σχέση μεταξύ σας, θα μπορούσες να την ρωτήσεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Ρώτησέ την λοιπόν και δεν θα πάρεις το ρίσκο
 
Back
Top