Γενικά Σκεφτομαι να παρω budgies

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης inpense
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

inpense

PB Member
Εγγραφή
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
175
Πόλη
Πρέβεζα
εχω ενα προβλημα με το κλουβι που εχω. Πηγα εκει που το πηρα και θα μου το αλλαξει με να μεγαλυτερο με μια μικρη διαφορα στην τιμη.λοιπον εκει ειδα ειχε φερει 8 μικρα Budgies και σκεφτηκα αφου το κλουβι ειναι μεγαλο να παρω ενα ζευγαρι και να τα βαλω μαζι με τα cockatiel. τι λετε;θα υπαρξει προβλημα:)
 
Εαν τα ζευγαρια προοριζονται για αναπαραγωγη πιστευω πως θα υπαρξει προβλημα. Διαφορετικα δεν υπαρχει προβλημα διοτι προερχονται και απο την ιδια ηπειρο. 😉
 
το κλουβακι ειναι ferplast Rekord 6 Special
87 x 46,5 x 74,5 cm θα κανει αυτο το κλουβακι
 
Εαν ενα απο τα ζευγαρια αποφασισει να γεννησει περα απο το να ζευγαρωνει μπορει να ξεσπασουν φασαριες... Προσφατα μια φιλη μου που ειχε σε πολυ μεγαλο κλουβι ενα ζευγαρι κοκατιλ και ενα ζευγαρι linnies εχασε το ενα lineolated διοτι τα κοκατιλ γεννησανε και επιτεθηκαν ασχημα στο αλλο πουλακι... ☹ παρολο που ειναι φιλησυχα πουλια πιστευω πως με τα ζευγαρια και τις ορμονες αναπαραγωγης δεν γινονται παιχνιδια... Περυσι ειχε μεσα και ενα ζευγαρι ροζελες και ειχε παλι προβλημα διοτι γεννησανε και αρχισανε ξαφνικά να επιτιθονται στα κοκατιλ. Ενω ολον τον καιρο συζουσανε αρμονικα στην φαση αναπαραγωγης αλλαξανε αποψη για τους συγκατοικους... Αλλο να τα εχει κανεις σε μεγαλη εξωτερικη κλουβα πτησης οπου ο χωρος διαφυγης απο επιθεση ειναι πολυ μεγαλος και αλλο σε κλουβι δωματιου...
 
αμα εχεις και δευτερο κλουβι βαλτα ολα μαζι στο μεγαλο και αμα ερθει η ωρα της αναπαραγωγής βγαζεις τα μικρα και τα βαζεις σε αλλο κλουβι.
αλλα αμα δε βαλεις φωλια δεν θαχεις και αναπαραγωγή, οπωτε αμα δε σε ενδιαφερει η αναπαραγωγή οκ αλλα και παλι υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν καυγαδες οπωτε εχε και ενα δευτερο κλουβι αν επιχηρισεις να τα βαλεις ολα μαζι.
 
Back
Top