Γενικά Σκεφτομαι να παρω parrotlet, γίνεται να συγκατοικήσει με το budgie μου;

Ελευθερια Ρ

PB New Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2014
Μηνύματα
367
Πόλη
Πάτρα
Γεια σας, θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας για την αγορα ενος parrotlet. Θα παρω ενα parrotlet για να κανει παρεα στη Σαρα το παπαγαλακι budgie μετα απο τον ξαφνικο θανατο του ταιριου της.
Δεν θελω να παρω budgie γιατι δεν θελω αναπαραγωγη. Μπορει να συγκατικησει ενα parrotlet με ενα παπαγαλακι και πως ξεχωριζουμε το φυλλο του; Τι φροντιδα χρειαζεται;


Ευχαριστω.
 
Θα σου πρότεινα να πάρεις άλλο ένα θηλυκό budgie ώστε να έχει η Σάρα παρέα, δεν θα συνιστούσα να συγκατοικήσουν μ΄ένα parrotlet.
H Σαρα ειναι πολυ επιθετικη ενδεχεται μαλιστα να σκοτωσε το αλλα θυλικο που της ειχα για παρεα αρχικα. Μου εχουν πεθανει δυο budgie και δεν μου κανει κεφι να ξαναπαρω. Ετσι σκεφτηκα να παρω ενα αλλο ειδος και συγκεκριμενα ενα parrotlet. Μηπως γινεται να ζουν σε μια ζευγαρωστρα;
 
Αν είναι επιθετική, κράτησέ την μόνη της και προσπάθησε να την εκπαιδεύσεις. Αν θέλεις και άλλο παπαγάλο, θα πρέπει να τα έχεις ξεχωριστά.
 
Αν είναι επιθετική, κράτησέ την μόνη της και προσπάθησε να την εκπαιδεύσεις. Αν θέλεις και άλλο παπαγάλο, θα πρέπει να τα έχεις ξεχωριστά.
Ευχαριστω Μαρια.:)Θα τα βαλω χωριστα. Οστοσο θα ηθελα να μου πειτε για την φροντιδα που απαιτουν και γενικα αν ειναι ησυχα και τον ηχο που κανουν οταν κελαιδουν.
 
Η φροντίδα τους είναι η ίδια με όλων των πουλιών. Επειδή είναι ιδιαίτερης ευφυίας και ευαίσθητης ψυχοσύνθεσης πρέπει να είσαι πιο προσεκτική όπως θα έκανες με έναν μεγάλο παπαγάλο. Διάβασε τα θέματα της @Sissy θα καταλάβεις πολλά.
Δεν είναι μελωδικά πουλιά.
 
Back
Top