Φροντίδα Σκουριά στα κάγκελα του κλουβιού

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ26

PB New Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2021
Μηνύματα
53
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα ομάδα πως μπορώ να καθαρίσω σκουριά από τα κάγκελα του κλουβιού του καναρινιού? Ευχαριστώ πολύ
 
@ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ26 εγώ θα σου έλεγα να πάρεις καινούργια. Η σκουριά είναι βλαβερή για τα καναρίνια ( κ όχι μόνο) γιατι τρίβουν στα κάγκελα τις μυτουλες τους. Τώρα μια 60ρα Ζευγαρώστρα με αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι είναι οικονομική κ ότι πρέπει.
 
Η σκουριά είναι δύσκολο να καθαρίσει ακόμη κ με ισχυρά χημικά τα οποία στην συνέχεια δεν ξέρω κατά πόσο είναι επικίνδυνα και για το πουλάκι μετά. Από την άλλη διαδικασία του τριψιματοσ και του βαδίσματος δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα αν σε αυτό υπολογίσεις και τα κόστη σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία.
Προσωπικά θα αγόραζα καινούργιο κλουβι
[automerge]1654021244[/automerge]
Βαψιματος
 
@ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ26 πως είναι καινούργιο με σκουριά; Εάν το πήρες τώρα κ δεν το είδες, να τους το γυρίσεις πίσω. Εάν εννοείς σχετικά καινούργιο, σπαγγο τότε που σου πρότεινε ο ΙΩΑΝΝΗΣ@ για κάνα χρόνο που λέει κ ο PantelisTs ( ή κ λιγότερο, όποτε μπορείς να το αλλάξεις).
 
Παιδιά ο τυλιγμένος σπαγγος και το τυλιγμενο χαρτόνι είναι η καλυτερη φωλιά για τις ψείρες. Ετσι μειώνουμε τον πλυθησμο τους στα κοτετσια χωρίς να χρησιμοποιηθούν καθόλου χημικά.
Για να έχει σκουριασμενο κλουβί σε συντομο χρονικό διάστημα παει να πει ότι έχει κ υγρασία. Που σημαίνει ότι με το σπαγγο και την υγρασία θα προσελκυσει ψείρες.
Ναι μεν μπορεί να είναι μια λύση αλλά πολυ προσωρινή.
Ένα 20 ρικο έχει μια ζευγαρωστρα.
 
@PantelisTs από περιέργεια που βρίσκεις ζευγαρώστρα με 20 ευρώ αυτή την περίοδο ; Προχθές πήγα σε γνωστό καναρίνο μαγαζο και τις πούλαγε από 40 και πάνω. Εκτός αν εννοείς απτό ίντερνετ που έχουν 20-30 μέρες διαθεσιμότητα.
 
@HxC αυτήν έχω πάρει. Σε τρεις μέρες με τέσσερις το πολύ ήταν στα χέρια μου. Την είχε κ το petmat στην ίδια τιμή κ διαθεσιμότητα. Εάν άλλαξαν τα πράγματα από τον Μάρτιο που την πήρα δεν το γνωρίζω.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2022-05-28-14-54-37-293_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-05-28-14-54-37-293_com.android.chrome.webp
    71 KB · Προβολές: 7
από περιέργεια που βρίσκεις ζευγαρώστρα με 20 ευρώ αυτή την περίοδο ;
Στο pet supermarket πάντα έχει και ειδικά αυτή την περιοδο.
Αλλά δεν θέλεις να πας στα χαμένα και να ψάχνεις ο καναρινοκοσμος και το online pet τις έχει 23.50
 
Back
Top