Αναπαραγωγή Σκούρο και λευκό είναι εφικτό?

Πόλη
Ορεστιάδα
Μου χάρισαν ένα ζευγάρι χθες επισυνάπτω φωτο του αρσενικού το θυληκό δεν έλεγε να πάρει μια πόζα της προκοπής σύντομα και δική της φωτο είναι στα ίδια χρώματα λίγο πιο πλ όμως. Η απορία μου είναι αν ζευγαρώσω τον αρσενικό με τα χρώματα που βλέπετε με μια θυληκιά λευκή(με κάτι λίγες πινελιές μαύρο στο κεφάλι) που έχω το αποτέλεσμα θα είναι καλό?

Συνημμένα

• P1010150.webp
    P1010150.webp
    28,9 KB · Προβολές: 122
σύντομα και δική της φωτο είναι στα ίδια χρώματα λίγο πιο πλ όμως.

1. Το πλ τί είναι;

2. Το καναρίνι αυτό είναι μιας ράτσας που για να δημιουργηθεί χρειάστηκαν πολλά χρόνια επιλεκτικών διασταυρώσεων. Δεν είναι κρίμα να μην την συνεχίσεις;

λίγο πιο πάλ ήθελα να γράψω δηλ στήθος πιο ανοιχτό και πάνω μέρος ανοιχτό καφέ σχεδόν εκρού. Και μένα μου αρέσει να βλέπω ζευγάρια ιδιου χρώματος απλα μια υπόθεση έκανα

πολυ ομορφα και τα δυο καναρινια εγω θα σου ελεγα να ζευγαρωσεις το ζευγαρι που σου χαρισαν γιατι ειναι πανεμορφα αλλα να ξερεις οτι καλα ειναι να μην χαλας τις ρατσες των καναρινιων.

Φωτογραγικό ’λμπουμ Πουλιών Συντροφιάς

Διάβασε και βρεις αυτό που ψαχνεις...

λίγο πιο πάλ ήθελα να γράψω δηλ στήθος πιο ανοιχτό και πάνω μέρος ανοιχτό καφέ σχεδόν εκρού. Και μένα μου αρέσει να βλέπω ζευγάρια ιδιου χρώματος απλα μια υπόθεση έκανα
Κωνσταντίνε θα σου πρότεινα να ψάξεις λιγάκι της ράτσες των καναρινιών και να καταλήξεις σε ένα ζευγαράκι από τη ράτσα που θα σου αρέσει περισσότερο. Στη συνέχεια, να ενημερωθείς όσο περισσότερο μπορείς για τα πουλιά που έχεις και να προσπαθείς για το καλύτερο σε κάθε αναπαραγωγή.

Πίστεψέ με, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το να προσπαθείς να πετύχεις ένα χρώμα που σου αρέσει με την ανάμειξη διαφόρων χρωμάτων. :)

2. Το καναρίνι αυτό είναι μιας ράτσας που για να δημιουργηθεί χρειάστηκαν πολλά χρόνια επιλεκτικών διασταυρώσεων. Δεν είναι κρίμα να μην την συνεχίσεις;

Πίστεψέ με, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το να προσπαθείς να πετύχεις ένα χρώμα που σου αρέσει με την ανάμειξη διαφόρων χρωμάτων. :)

Συμφωνώ με τον Δαμιανό και τον Σταύρο καλό θα είναι να συνεχίσεις ώστε μελλοντικά να αποκτήσεις πουλάκια με τα χαρακτηριστικά που θέλεις. (πολύ όμορφο το πουλάκι της φωτογραφίας)

Πάντως νομίζω πως το πόστ αυτό θα έπρεπε να βρισκόταν στην ενότητα
Φόρουμ Αναπαραγωγής Καναρινιών https://community.petbirds.gr/forums/canaries/?prefix_id=86

το θυληκο σου πρεπει να ειναι ιζαμπελα κοκκινο ιβουαρ χιονε αν δεις στην λιστα...

Back