Σκυλίτσα λυπήθηκε τόσο πολύ που γύρισε στο καταφύγιο που αρνήθηκε να βγει βόλτα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης alicedros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

alicedros

PB Supporter
Εγγραφή
21 Ιουν 2010
Μηνύματα
12.448
Πόλη
Αθήνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μία σκυλίτσα λυπήθηκε τόσο πολύ που οι κηδεμόνες της την επέστρεψαν στο καταφύγιο, που κυριολεκτικά «κλείστηκε στον εαυτό της» και αρνιόταν να βγαίνει βόλτες.

Η Lana έφτασε στην φροντίδα καταφυγίου αδέσποτων στο Τορόντο από κουτάβι. Κατά διαστήματα φιλοξενήθηκε από διάφορες οικογένειες χωρίς να αναφερθεί ποτέ κανένα πρόβλημα.

Στα πέντε της βρήκε επιτέλους ένα μόνιμο σπίτι, ή μάλλον έτσι φάνηκε για κάποιο χρονικό διάστημα. Εκεί όμως που οι υπεύθυνοι του καταφυγίου πίστεψαν ότι η Lana επιτέλους βρήκε την στοργή και αγάπη που της άξιζε, είδαν έκπληκτοι τους κηδεμόνες της να την επιστρέφουν….

Η παρακάτω φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τραβήχτηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την επιστροφή της στο καταφύγιο. Το κολημμένο στον τοίχο πρόσωπο αποτυπώνει ανάγλυφα την απέραντη απογοήτευση της σκυλίτσας και την διαλυμένη της για ακόμη μια φορά ψυχούλα…

Lana-1.jpg

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, ανέφερε ότι η Lana δεν ανταποκρινόταν σε κανένα απολύτως ερέθισμα για μία ολόκληρη ημέρα, αρνούμενη να κινηθεί ή να πάει για βόλτα!

Ωστόσο, είπε ότι όταν συνάντησε την επόμενη μέρα την ηρωική σκυλίτσα, ήταν και πάλι ο παλιός καλός της εαυτός.

Αν και ακόμη ψάχνει για ένα μόνιμο σπίτι, η ιστορία της Lana συγκίνησε μία οικογένεια που προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει επ’ αόριστον μέχρι να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι και αγκαλιά για εκείνη.

ΠΗΓΗ: petfriends.gr/10561/skilitsa-lipithike-toso-poli-pou-girise-sto-katafigio-pou-arnithike-na-vgi-volta/

Υιοθετήστε σκυλάκια από τα καταφύγια.. Δώστε μια ευκαιρία σ αυτές τις ψυχούλες...
 
Προφανώς η "αγάπη" που βρήκε κοντά στους ανθρώπους που την υιοθέτησαν δεν ήταν η "πρέπουσα" και γύρισε εκεί τουλάχιστο που την είχε πραγματική αγάπη.
Κρίμα για το ζώο...
 
Καλύτερα να μην το έπαιρναν!
Η σκυλίτσα απέδειξε ότι και τα ζώα καταλαβαίνουν την απόρριψη.
Τουλάχιστον ας βρει το σπίτι που της αξίζει και θα της δώσουν την αγάπη που της λείπει.
 
Τουλαχιστον καταλαβαν πως δεν μπορουν να την κρατησουν και την επεστρεψαν. Υπαρχει η πιθανοτητα να την πετουσαν παλι στο δρομο.

Καποιος θα βρεθει να την παρει.. Της αξιζει μια καλυτερη ζωη.
 
απίστευτη ιστορία... μάλλον το σκυλί είχε δεθεί με αυτη την οικογένεια... αυτή η φωτο τα λέει όλα πραγματικά !
 
Η καημενουλα ☹ κρίμα. Οταν παίρνεις ενα ζώο πρέπει να μπορείς να το φροντίσεις και να του παρέχεις το χρόνο που χρειάζεται απο την εικόνα της καημένης της σκυλιτσας φαίνεται οτι το ζώο ή δέθηκε πολύ με την οικογένεια ή όλες αυτές οι απορριψεις την βαραίνουν ψυχολογικά γιατί το περα δώθε το την κάνουν να καταλαβαίνει δεν είναι κουτη.
 
Τουλαχιστον καταλαβαν πως δεν μπορουν να την κρατησουν και την επεστρεψαν. Υπαρχει η πιθανοτητα να την πετουσαν παλι στο δρομο.

Καποιος θα βρεθει να την παρει.. Της αξιζει μια καλυτερη ζωη.
Αφού είναι από καταφύγιο, λογικά θα είχε γίνει υιοθεσία και θα υπήρχαν χαρτιά.
Άρα αν το εγκατέλειπαν θα είχαν να κάνουν με το νόμο.
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!
 
Back
Top