Γενικά Σουπιοκοκαλο, συμβίωση με παπαγαλάκια και αναπαραγωγή

takaros13

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαρ 2014
Μηνύματα
12
Σε τι χρηαζεται το σουπιοκοκαλο; Μπορώ να κοιμάμαι στο ιδιο δοματιο με τα παπαγαλάκια και τι προετοιμασιες χρηαζεται να κανω για το ζευγαρομα;(τι πρεπει να παρω)
 
Παναγιώτη, έχεις κάνει τρεις ερωτήσεις οι οποίες χρειάζονται το δικό τους θέμα συζητήσης η καθεμία. Εν συντομία θα σου πω ότι το πρόβλημα του να κοιμάται κανείς στο ίδιο δωμάτιο με τα παπαγαλάκια, αφορά τα ίδια τα παπαγαλάκια. Τα ωράρια των πουλιών δεν συμπίπτουν με αυτά των ανθρώπων, επομένως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα από μια τέτοιου είδους συμβίωση. Μερικές πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ <Link Removed>

Πληροφορίες για το σουπιοκόκαλο θα βρεις εδώ Σουπιοκόκαλο, Κόκαλο σουπιάς

Εφόσον σκέφτεσαι την αναπαραγωγή, διάβασε ότι περισσότερο μπορείς απο εδώ <Link Removed> και όταν πια απόκτησεις συγκεκριμένες απορίες, άνοιξε ένα καινούργιο θέμα στην πιο κατάλληλη κατηγορία και θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
 
Διάβασε αυτά που σου έδωσε ο Σταύρος και ό,τι θέλεις, βάλε ερώτηση στην κατάλληλη κατηγορία.
Αν σκέφτεσαι για αναπαραγωγή, είναι λίγο δύσκολο να τα έχεις πάντως στο δωμάτιό σου, εκτός κι αν υπάρχει αρκετός χώρος, γιατί κατά το κλώσσημα και το τάισμα η καθαριότητα τους δεν είναι τόσο άψογη όσο τον υπόλοιπο καιρό.
Κατά τα άλλα, τον υπόλοιπο καιρό όντως το πρόβλημα θα το έχουν εκείνα και όχι εσύ.
 
ποτε πρεπει να τους βαλω την φολια;😵
 
Αφού κάνεις την προετοιμασία όσον αφορά την σωστή διατροφή τους τουλάχιστον επί ένα μήνα για να έχει δυναμώσει ο οργανισμός τους, εφόσον είναι σίγουρο πως είναι ζευγάρι, βάζεις την ειδική ξύλινη φωλιά. Δεν χρειάζεται υλικό στρωσίματος η φωλιά των παπαγάλων. ΔΕΝ προχωράμε σε φωλιές και αναπαραγωγή χωρίς προετοιμασία, κινδυνεύουμε να χάσουμε και τα πουλιά μας και τους νεοσσούς.
 
τι τροφη χρειαζεται εκτος από παπαγαλινη;
 
Θα πάρεις μια συσκευασμένη τροφή για Budgies.
Θα δίνεις επίσης, αυγό ή αυγοτροφή που θα φτιάχνεις μόνος σου.
Χόρτα, σπανάκι, βλίτα, αντίδια, κτλ
Λαχανικά, καρότο, μπρόκολο, κουνουπίδι, αγγούρι κτλ
Φρούτα, ξυνόμηλα, μήλα, αχλάδι, κτλ.
Αρωματικά βότανα, φρέσκα και ξερά, ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι κτλ
Σουπιοκόκκαλο απαραιτήτως.
Αφού ταίζεις σωστά, σε ένα μήνα, βάζεις την φωλιά.
Για 3-4 μέρες, αντί για νερό να δώσεις σκορδόνερο για να καθαρίσει το έντερό τους.
 
Back
Top