Ασθένειες Σπάσιμο ποδιού σε lovebird 3 εβδομάδων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vasiliki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vasiliki

PB New Member
Εγγραφή
9 Απρ 2008
Μηνύματα
33
Πόλη
Ίλιον
Γειά σας. Βρισκομαι στη 2η γεννα των Lovebirds μου, και στις 3 εβδομάδες είδα πως το πόδι του μικρού δεν πατιεται, και εχει βγεί προς τα πάνω ο χόνδρος. Ο γιατρος μου είπε οτι του κάνω εγχείρηση ή ευθανασία. Πείτε μου άν έχετε γνώση πάνω σ αυτό, τι να κάνω . Μπορεί να ζήσει με αυτό το πρόβλημα;
 
Βαλε αν μπορεις μια φωτογραφια! Μηπως προκειται για splayed legs? Ο γιατρος ηταν πτηνιατρος; Μηπως να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη απο καποιον αλλο; Εγχειρησεις σε πουλια κανουν εξειδικευμενοι γιατροι.

Ριξε και ματια σε αυτη τη λιστα... https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
 
Πήγα σε έναν πτηνίατρο, ο οποίος είναι μέσα στη λίστα που μου έδειξες, ο Ακριβος Αχιλλέας, εκει πάω σκύλους γάτες, και πουλιά. Παραθέτω φωτό εντος ολίγου
 
παιδια βοηθειστε! ☹
 

Συνημμένα

  • babylovie1.webp
    babylovie1.webp
    3,7 KB · Προβολές: 70
  • babylovie2.webp
    babylovie2.webp
    2,2 KB · Προβολές: 76
  • babylovie3.webp
    babylovie3.webp
    2,4 KB · Προβολές: 66
Βασιλικη το ποδι του κρεμεται η ειναι ετσι σταθερο; Ο γιατρος απ'οτι εχω διαβασει εδω στο φορουμ ειναι καλος και εχει γνωσεις. Αλλα τι εγχειρηση λεει σε πουλακι 3 εβδομαδων; 😕 Τα οστα του ειναι τοσο ευπλαστα και ακομη διαμορφωνονται που κατι θα μπορουσε να διορθωθει σχετικα ευκολοτερα πιστευω. Εκτος και αν το ποδι του πουλιου εσπασε και κολλησε τωρα στραβα.

Καλυτερα βεβαια να ακουσεις το γιατρο καθως αυτος εχει περισσοτερες γνωσεις και εμπειρια σε τετοια θεματα.
 
Φοίβο, το ποδαράκι του δέν κρέμεται, και μάλιστα το κουνάει.
Ο συγκεκριμένος γιατρός μου έχει κάνει 3 λάθος διαγνώσεις στις 10, και μάλιστα, στο περιστατικό του σκύλου μου, με προώθησε σε καρδιογραφήματα, και έξοδα περιττά, ενώ το θέμα λύθηκε με μία απλή αγωγή απο άλλο γιατρό. Και στα πουλιά εχει κάνει λάθος διάγνωση, άλλη μια φορά. Βασικά, δέν έχω εμπιστοσυνη σε κανέναν, και ανάμεσα σε όλους τους κτηνιατρους, είναι καλός σχετικά.
Το πουλάκι, μου είπε να το παω για εγχείρηση, λίγο πρίν αρχίσει να πετάει, αλλα νομίζω πως οι προθέσεις του είναι και πάλι κερδοσκοπικές, όπως όλων των γιατρών.
Αν ξέρει κάποιος αν διορθώνεται, ή αν μπαίνει στη θέση του, ας μου απαντησει παρακαλώ, γιατι είναι καταδικασμένο να μην περπατάει, και να στέκεται με το λαιμό.
 
λεω να το δωσω για θεραπεια στο καταφυγιο αγριων πτηνων στην Αιγινα ( με επιστροφη φυσικα). Τι λες;
 
Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν τους κανεις ενα τηλεφωνημα απλα να τους ρωτησεις αν μπορουν αν σε βοηθησουν.
 
αυτο που λεει ο ανεστης ναι... Μπορει να σε βοηθησουν, αλλα να το παρουν δεν νομιζω...χωρις να ξερω κιολας...
 
Αγγελε, τα love birds περιλαμβάνονται στα εξωτικα πουλιά, και βοηθάνε και σ αυτες τις περιπτώσεις. Μάλιστα με βοηθησαν και με το καναρινι, οπου θα πλήρωνα κάποιο ποσο, θα έπαιρναν το καναρινι απο Καλλιθέα, θα το πήγαιναν στην Αιγινα, και θα μου το επεστρφαν, σε κανενα μηνα. Το θέμα είναι πως δεν μπορουσα να τοαποχωρηστώ. Βοηθάνε όμως, γιατι εχω επικοινωνησει μαζί τους.Απλα ρωταω επειδη δεν έχω εμπειρία απο το καταφύγιο.
 
Back
Top