Ασθένειες Σπασημο ποδιου νεοσου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης muthos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Περιστέρι
Κωδ.
ΣΦΩΠ EOO-V 005
Καλησπερα σε ολους τους φιλους σημερα δεν θα γραψω ευχαριστα νεα αλλα δηστιχος δισαρεστα! Προχθες δαχτυλιδοσα 3 νεοσους (τα δαχτυλιδια τα ειχα καμουφλαρει με τραβμαπλαστ) εχθες ηταν ολλα μια χαρα και σημερα με περουνε απο το σπιτι και μου λενε οτι η καναρα εχει πεταξει τα μωρα κατω απο την φολια τα ξαναβαλαμε μεσα και το ξανα εκανε οταν γυρισα απο την δουλια πρωτη μου κηνιση ηταν να παω να δω τα πουλια ειδα το ενα εξω απο την φολια το εποιασα και το εβαλα μεσα στην φολιακαι μετα την εβγαλα απο την ζευγαροστρα και της αφερεσα νιμα και την εκανα ποιο βαθεια και εκει που εβγαζα τα μωρα απο την φολια για να την φτιαξω βλεπω ενα μωρο να του εχει σπασει το ποδι και να του εχει βγει και το κοκαλο εξω και μαλιστα ειναι και πανω στην κλιδοση των δαχτυλων! Αν και ψιχρεμος τα ψιλο εχασα γιατι δεν το περιμενα τελικα μετα πο σκεψη τραβιξα το δαχτυλιδι οσο ποιο κατω γυνοτανε και περασα απο μεσα λετο σιρματακι και το εδεσα με τραβμαπλαστ ευχομαι να γυνει καλα το τσιπιρικι

Περαστικα του ρε συ Γιαννη και αν εχεις την καλοσυνη ενημερωνε μας μετα απο ενα τετοιο εγχειρημα, σιγουρα θα ενδιαφερει πολλους.

περαστικα... Ελπιζω να γινει καλα γρηγορα.
κρατα μας ενημερους.

H κανάρα είναι δακτυλιδωμένη, Γιάννη;

Αν του εχει βγει το κοκαλο έξω σημάινει πως μπορει να μολυνθει απο την ανοικτη πληγη. Χρειάζεται σιγουρα φροντιδα και αντιβιωση.

η μεχρη τωρα εξελιξη ειναι οτι τα πουλια αναγκαστηκα να τα βαλω σε αλλη καναρα γιατι η σηγκεκρημενη τα πεταγε συνεχεια, η αλλη καναρα τα δεχτηκε δεν τα πηραξε το μονο που δεν τα αιζει και τα ταιζω εγω το μονο καλο ειναι οτι τα ζεστενει εκεινει

η μεχρη τωρα εξελιξη ειναι οτι τα πουλια αναγκαστηκα να τα βαλω σε αλλη καναρα γιατι η σηγκεκρημενη τα πεταγε συνεχεια, η αλλη καναρα τα δεχτηκε δεν τα πηραξε το μονο που δεν τα αιζει και τα ταιζω εγω το μονο καλο ειναι οτι τα ζεστενει εκεινει

Τα γλύτωσες, μή το συζητάς! Αν στα ζεστάνει λίγο ακόμα θα τα βγάλεις μόνος σου απο τάισμα.

καλησπερα φιλοι μου το αποτελεσμα του ναρθηκα που εκανα στο ποδαρακι του μικρου ηταν κατα το ιμηση πετιχημενο και τι ενοω με αυτο:του γλυτοσα το ποδαρακι και τα νευρα ολα ειναι μια χαρα κουναει τα δαχτυλα του κανονικα αλλα το ποδαρακι του κολισε στραβα δηλαδη αντη τα δαχτυλα να ειναι κανονικα ειναι στα πλαγια. Το καλο ειναι οτι εχει μαθει και το παταει και δεν εχει προβλημα σε τιποτα

μπραβο για την ψυχραιμια σου Γιαννη

κ που τα καταφερες εστω κατα το ημισυ, σε τοσο..λεπτη περιπτωση.
μηπως θα σου ηταν ευκολο να περασεις
μια φωτογραφια να το δουμε;:)

Σχετικά θέματα

Back