Τραυματισμοί Σπασμένο πόδι περιστεριού

ANNAMARIA02

PB New Member
Γεια σας,βρέθηκε στο μπαλόνι του σπιτιού μου ένα περιστέρι με σπασμένο πόδι που δεν μπορεί να πετάξει ούτε να περπατήσει με ευκολία.Εχω απευθυνθεί ήδη σε κοντινά κτηνιατρεία αλλά και στην δράση για την άγρια ζωή και δυστυχώς δεν με βοήθησαν πολύ.Επειδη έχω σκύλο που βγαίνει στο μπαλκόνι σκέφτηκα να το ανεβάσω στην ταράτσα του σπιτιού μου με φαγητό, νερό και ένα κουτί με πετσέτα για να μπορεί να κάθεται εκεί ελπίζοντας να γίνει καλά από μόνο του ή να βρεθεί κάποια κλινική κοντά μου που μπορεί να το αναλάβει.Ειναι πολύ φοβισμένο και δεν έχει φάει προς το παρόν.Αν κάποιος μπορεί να με συμβουλέψει θα παρακαλούσα να το κάνει γιατί θέλω να το βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως.IMG_7790.webp

Επισης αν κάποιος γνωρίζει κάποια κλινική ή κτηνίατρειο που δέχονται τέτοια περιστατικά κοντά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης να με ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Δοκίμασε να ρωτήσεις την Άνιμα μήπως συνεργάζεται με κάποιο σύλλογο στη Θεσσαλονίκη. Ή στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, 210 8228704.
Τώρα πτηνιατροι είναι λιγοστοί στην Θεσσαλονίκη. Δες την λίστα πτηνιατρων
Πάντως μπράβο σου που το περιμάζεψες κ το φροντίζεις. Όμορφο είναι με ωραία χρώματα.

Βάλε του λίγο σιτάρι δίπλα του κ ένα μπολάκι με νερό.

Δοκίμασε να ρωτήσεις την Άνιμα μήπως συνεργάζεται με κάποιο σύλλογο στη Θεσσαλονίκη. Ή στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, 210 8228704.
Τώρα πτηνιατροι είναι λιγοστοί στην Θεσσαλονίκη. Δες την λίστα πτηνιατρων
Πάντως μπράβο σου που το περιμάζεψες κ το φροντίζεις. Όμορφο είναι με ωραία χρώματα.
ευχαριστώ πολύ!!

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Καλησπέρα . Έχω την εντύπωση πως δεν πρόκειται για σπάσιμο αλλά για ¨προβληματικό¨ πόδι . Δες παρόμοια συζήτηση : https://community.petbirds.gr/threads/Μπορεί-να-επιζήσει-περιστέρι-με-στραβό-πόδι.48911/ . Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , ιδιαίοτερα σε αυτή την ηλικία . Έλα σε επαφή με συλλόγους της Θεσ/κης (ταχυδρομικών περιστεριών κλπ , υπάρχουν στο FB πολλοί ) μήπως εκεί κοντά έχει κάποιον να πάρει το πουλί . Δεν θέλω να σε απελπίσω όμως τα περισσότερα από αυτά καταλήγουν στην τροφική αλυσίδα . Καλή συνέχεια .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back