Διάβασα πολλά άρθρα σχετικά με τους Σπόρους Φυτρώματως αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα...
Προσπάθησα και εγώ να φτιάξω αυτή τη "λιχουδιά" με τον εξής τρόπο:
Πήρα ενα ποτήρι γυάλινο(μεγάλο-φαρδύ) και έβαλα μέσα μισό φλιτζάνι Καναβούρι και έρειξα ένα φλιτζάνι νερό. Το άφησα για 12 ώρες και το ξέπλενα κάθε περίπου 2-3 ώρες με καθαρό νερό... Προσπάθησα και το κράτησα όσο πιο καθαρό μπορούσα... Το είχα τοποθετημένο σε θερμοκρασία δωματίου...
Αυτά που έκανα είναι σωστά; Βέβαια δεν έγραψα με λεπτομέρειες ότι έκανα...

Προσπάθησα και εγώ να φτιάξω αυτή τη "λιχουδιά" με τον εξής τρόπο:
Πήρα ενα ποτήρι γυάλινο(μεγάλο-φαρδύ) και έβαλα μέσα μισό φλιτζάνι Καναβούρι και έρειξα ένα φλιτζάνι νερό. Το άφησα για 12 ώρες και το ξέπλενα κάθε περίπου 2-3 ώρες με καθαρό νερό... Προσπάθησα και το κράτησα όσο πιο καθαρό μπορούσα... Το είχα τοποθετημένο σε θερμοκρασία δωματίου...
Αυτά που έκανα είναι σωστά; Βέβαια δεν έγραψα με λεπτομέρειες ότι έκανα...
