Φροντίδα Στήσιμο κλουβιού για African Grey

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης italos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ωφέλιμο ειναι 61(στο πάνω μέρος 70)χ55χ100 κ ειναι το μεγαλύτερο που μπορούμε να εχουμε δυστυχώς. Παιχνίδια θα μπουν κ αλλα σιγα σιγα. Πάντως σμρ για πρώτη μερα ειναι πολύ κινητική, δεν το περιμενα.
 
Αν πράγματι είναι οριακό (προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη), δοκιμάστε να βρείτε χώρο για ένα πολύ μεγαλύτερο. Αυτά τα πουλιά έχουν υψηλή νοημοσύνη και έντονο συναισθηματισμό, και ζουν και πολλά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι θα θέλετε να νιώθει άνετα στον χώρο που θα περνά τουλάχιστον τις νύχτες του.
 
Σίγουρα πρόκειται για μικρό κλουβί και με λάθος σχέδιο, για αυτό το είδος παπαγάλου... Καλό θα είναι να το αλλάξετε.
Όσο για το στήσιμο στις πατήθρες, προτείνω να μπουν κάθετα.
4a4a-C068-0-2-0-1-2-800x800.webp
 
Σίγουρα πρόκειται για μικρό κλουβί και με λάθος σχέδιο, για αυτό το είδος παπαγάλου... Καλό θα είναι να το αλλάξετε.
Όσο για το στήσιμο στις πατήθρες, προτείνω να μπουν κάθετα.
View attachment 68420
Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου πεις ποιο θα ηταν το ιδανικό κλουβί, ή τέλος πάντων πώς ειναι το ιδανικό σχέδιο; Οι πατηθρες εχουν αλλαξει βασει της πρότασης που μου είχες κανει, έχουν γυρίσει δλδ καθετα προς την πορτα. Το ερώτημα μου είναι αν είναι λάθος το να βαλω την πατηθρα στις 2 πόρτες που ανοίγουν επάνω γιατί αν τη βάλω, αυτή κ οι υπόλοιπες 3 απο κατω, θα κανουν σταυρό αν κ με μεγάλη απόσταση. Ρωτώ γιατί απ οσο ξερω, δεν πρέπει να σχηματίζουν σταυρό οι πατηθρες αλλα να είναι παραλληλες.
 
Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου πεις ποιο θα ηταν το *ιδανικό κλουβί, ή τέλος πάντων πώς **ειναι το ιδανικό σχέδιο; Οι πατηθρες εχουν αλλαξει βασει της πρότασης που μου είχες κανει, έχουν γυρίσει δλδ καθετα προς την πορτα.
*Ιδανικό κλουβί είναι ένα ορθογώνιο κλουβί, δηλ να έχει όσο περισσότερο ''καθαρό'' σχέδιο, ώστε να μην στερεί χώρο το σχέδιο του ( με καμπυλότητες κτλ)
** #11 Το κλουβί του Ανέστη @Φοίβος για την αμαζόνα του, είναι ένα ιδανικό κλουβί για το είδος που παπαγάλου σου...
Επίσης βρίσκω άνετα για την περίπτωση σας κάποια σαν κι αυτά...
αρχείο λήψης (1).jpgαρχείο λήψης.jpg0010124 (500 x 500) (213 x 318).webp

***Το ερώτημα μου είναι αν είναι λάθος το να βαλω την πατηθρα στις 2 πόρτες που ανοίγουν επάνω γιατί αν τη βάλω, αυτή κ οι υπόλοιπες 3 απο κατω, θα κανουν σταυρό αν κ με μεγάλη απόσταση. Ρωτώ γιατί απ οσο ξερω, δεν πρέπει να σχηματίζουν σταυρό οι πατηθρες αλλα να είναι παραλληλες.
*** 'Έχεις δίκιο, δεν θα πρέπει να διασταυρωθεί η επάνω πατήθρα με τις υπόλοιπες, αλλά... Προέχει η άνεση του πουλιού στο εσωτερικό του κλουβιού.
 
Back
Top