Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 26 Ιουλ 2007 #1 Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 26 Ιουλ 2007 #2 Tελικα περι τινος προκειτε; Ειναι καναρινι ή παπακι; [URLyoutube]?OD-eU8kWF[/URL] Απολαυστε το και πειτε μου!
Tελικα περι τινος προκειτε; Ειναι καναρινι ή παπακι; [URLyoutube]?OD-eU8kWF[/URL] Απολαυστε το και πειτε μου!
E epo Εγγραφή 3 Μαϊ 2007 Μηνύματα 720 26 Ιουλ 2007 #3 πολυ καλο georgina, αλλα δυο-δυο δε μου φαινεται! το κιτρινακι πηρε ολη τη μπανιερα! το πορτοκαλι μαλλον δεν ειναι καλος κολυμβητης! λες να ναι παπακι!;
πολυ καλο georgina, αλλα δυο-δυο δε μου φαινεται! το κιτρινακι πηρε ολη τη μπανιερα! το πορτοκαλι μαλλον δεν ειναι καλος κολυμβητης! λες να ναι παπακι!;
Αλεξία Εγγραφή 23 Σεπ 2007 Μηνύματα 359 Πόλη Γλυφάδα 7 Οκτ 2007 #4 Georgina το βιντεάκι ήταν υπέροχο, και τα πουλάκια ήταν πολύ γλυκούλια. :) Αλεξία