Αναπαραγωγή Στοιχεια των νεοσων παπαγαλων

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aggelos2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Βόλος
σκεφτηκα να κανω κατι που να εχει καποια στοιχει για το καθε πουλακι που εβελπιστω να βγει απο τα αυγα των κοκατιλ μου... Το καθε εγγραφο θα μοιραστει μεσω e-mail στις οικογενειες που θα παει το καθε μωρο... Θα μπουν και καποιες φωτο ενδικτηκα αναλωγα το ποσο ημερων θα ειναι ο νεοσος... Πιστευετε πως πρεπει να προσθεσω κατι; δεν καλυπτει καποιο συγκεκριμενο σκοπο αυτο απλα να μπορουν να εχουν καποια πιο συγκεκριμενα στοιχεια του κατοικιδιου τους...

Συνημμένα

Εγώ το βρήσκω πολύ χαριτωμένο πάντως...😛
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να βάλεις πέρα ίσως από κάποιες φωτογραφίες ανά τακτά σχετικά διαστήματα, ας πούμε 1η βδομάδα, 2η βδομάδα.. Αλλά αυτό δεν εξυπηρετεί πρακτικά κάπου, απλά σαν αναμνηστικό οπότε εξαρτάται από εσένα και τον χρόνο σου! 😉

γιαυτο το κανω.. Δεν ειναι κατι πρακτικο, απλα για να τα θυμαμαι και εγω οταν θα φυγουν...

Εγώ πάντως εγκρίνω! 😉
Μακάρι να είχα κι εγώ από τα δικά μου κάτι αντίστοιχο... 😉

Ωραια η ιδεα σου Αγγελε! Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στις πληροφοριες...
Εβγαλα κι'εγω μια φωτογραφια (την 7η μερα της ζωης του, τυχαια), οταν επισκεφτηκα τον νεαρο που μου εδωσε τον Μαριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη που τον εχω σε φωτο απο τοσο μωρο

Από ότι αγαπάμε, (ανθρώπους, ζώα) και ειδικότερα, από όσους και όσα μεγαλώνουν κοντά μας, επιθυμούμε οι περισσότεροι άνθρωποι, να έχουμε τις αναμνήσεις μας από αυτά.
Έτσι όταν γινόμασταν γονείς, το πρώτο πράγμα που κάναμε παλαιότερα, ήταν να αγοράσουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, όπου βάζαμε τις φωτογραφίες των παιδιών μας από την πρώτη ημέρα της γέννησής των, προσθέτοντας ιδιόχειρα και κάποια σχόλια σε αυτές.
Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα της ηλεκτρονικής απομνημόνευσης, φωτογραφιών και συμβάντων, παρμένα μέσα από την ζωή την προσωπική του καθενός μας, αλλά και από την ζωή των αγαπημένων μας.
Λυπάμαι, που μόλις από το 2004 και μετά έχω στην κατοχή μου έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έτσι δεν έχω παλαιότερα ηλεκτρονικά αρχεία.
Από το 2004 όμως και μετά, εκτός των φωτογραφιών, έχω απομνημονεύσει ηλεκτρονικά, διάφορα συμβάντα και είμαι έτσι σε θέση να ανατρέξω σε αυτά για οποιονδήποτε λόγο, θεωρηθεί χρήσιμο.
Βάσει αυτής μου της μεθοδικότητας, θεωρώ την ιδέα σου Άγγελε σπουδαία, χρήσιμη και πρακτική.

Back