Από ότι αγαπάμε, (ανθρώπους, ζώα) και ειδικότερα, από όσους και όσα μεγαλώνουν κοντά μας, επιθυμούμε οι περισσότεροι άνθρωποι, να έχουμε τις αναμνήσεις μας από αυτά.
Έτσι όταν γινόμασταν γονείς, το πρώτο πράγμα που κάναμε παλαιότερα, ήταν να αγοράσουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, όπου βάζαμε τις φωτογραφίες των παιδιών μας από την πρώτη ημέρα της γέννησής των, προσθέτοντας ιδιόχειρα και κάποια σχόλια σε αυτές.
Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα της ηλεκτρονικής απομνημόνευσης, φωτογραφιών και συμβάντων, παρμένα μέσα από την ζωή την προσωπική του καθενός μας, αλλά και από την ζωή των αγαπημένων μας.
Λυπάμαι, που μόλις από το 2004 και μετά έχω στην κατοχή μου έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έτσι δεν έχω παλαιότερα ηλεκτρονικά αρχεία.
Από το 2004 όμως και μετά, εκτός των φωτογραφιών, έχω απομνημονεύσει ηλεκτρονικά, διάφορα συμβάντα και είμαι έτσι σε θέση να ανατρέξω σε αυτά για οποιονδήποτε λόγο, θεωρηθεί χρήσιμο.
Βάσει αυτής μου της μεθοδικότητας, θεωρώ την ιδέα σου Άγγελε σπουδαία, χρήσιμη και πρακτική.