Γενικά Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στις εκθέσεις

misalouris

PB Supporter
Πόλη
Ν. Ιωνία Μαγνησίας
Να πω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στις διάφορες εκθέσεις καναρινιών και όχι μόνο, που έγιναν το τελευταίο διάστημα.
Οφείλω όμως να ξεχωρίσω τον μικρό φίλο της ομάδας μας απλά και μόνο λόγω ηλικίας (μαθητής τρίτης λυκείου) @Μάνος Ίτσιος ο οποίος κατάφερε και πήρε τις τρεις πρώτες θέσεις σε τρεις κατηγορίες στην παγκρήτια έκθεση. Ας γίνει παράδειγμα μίμησης.
D246 Σατινέ λευκό
345 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 2ο

346 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 93 1ο

347 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 90 3ο

D110 Ιζαμπελα λευκό

250 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 1ο

251 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 90 3ο

252 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 91

E244 Ρειλάντερ χωρίς σκουφί

621 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 93 1ο

622 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 2ο

623 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 91 3ο

Μοναδική εμπειρία η πρώτη μου συμμετοχή σε έκθεση πτηνών συντροφιάς, ειδικά όταν υπάρχει και σημαντική διάκριση.
Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Λ. Ο.Χ και ιδιαίτερα τους έμπειρους εκτροφείς του συλλόγου μου και εκτός συλλόγου, που με βοήθησαν για να έρθουν τα αποτελέσματα αυτά που αναφέρθηκαν και παραπάνω. Τέτοια αποτελέσματα φυσικά με φέρνουν σε θέση να συνεχίσω αυτό το ωραίο χόμπι και πιστεύω πως είναι καλό να το ξεκινήσουν και άλλοι νέοι.

Να πω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στις διάφορες εκθέσεις καναρινιών και όχι μόνο, που έγιναν το τελευταίο διάστημα.
Οφείλω όμως να ξεχωρίσω τον μικρό φίλο της ομάδας μας απλά και μόνο λόγω ηλικίας (μαθητής τρίτης λυκείου) @Μάνος Ίτσιος ο οποίος κατάφερε και πήρε τις τρεις πρώτες θέσεις σε τρεις κατηγορίες στην παγκρήτια έκθεση. Ας γίνει παράδειγμα μίμησης.
D246 Σατινέ λευκό
345 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 2ο

346 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 93 1ο

347 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 90 3ο

D110 Ιζαμπελα λευκό

250 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 1ο

251 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 90 3ο

252 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 91

E244 Ρειλάντερ χωρίς σκουφί

621 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 93 1ο

622 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 92 2ο

623 X0 Ίτσιος Μάνος ΛΟΧ Α 91 3ο
Συγχαρητήρια Μάνο. Είχες καλούς βοηθούς και δασκάλους, ξεκίνησες σωστά. Καλή συνέχεια και να μας ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες από τα πουλάκια σου.

Μοναδική εμπειρία η πρώτη μου συμμετοχή σε έκθεση πτηνών συντροφιάς, ειδικά όταν υπάρχει και σημαντική διάκριση.
Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Λ. Ο.Χ και ιδιαίτερα τους έμπειρους εκτροφείς του συλλόγου μου και εκτός συλλόγου, που με βοήθησαν για να έρθουν τα αποτελέσματα αυτά που αναφέρθηκαν και παραπάνω. Τέτοια αποτελέσματα φυσικά με φέρνουν σε θέση να συνεχίσω αυτό το ωραίο χόμπι και πιστεύω πως είναι καλό να το ξεκινήσουν και άλλοι νέοι.
Συγχαρητήρια. Μπράβο σου.

Back