Γενικά Συλλογή από αυγά διάφορων πουλιών

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

leon

PB Member
Πόλη
Έδεσσα
ΚΑΛΗΜΈΡΑ
α μπορούσε κάποιος να μου στείλει μια συλλογή απο αυγα διαφορων πουλιων.:D

τι εννοεις ρε φιλε; λινκ? φωτογραφιες. Αληθινα αυγα; κια τι εναι για να σου στειλει καποιος. ΑΝ καποιος τα συλλεγει λογικα τα θελει για αυτον δε τα μαζευει για να τα χαρισει.

όχι φιλαρακι δεν διευκρινησα έγω τι κ πώς...😎 θέλω να δω κάποια πόστ, που έχουν και φότο. μέσα, όπως για παράδειγμα οι ράτσες καναρινιων που εκτος απο το κείμενο ύπάρχουν κ εικόνες,έλεγα αν υπηρχε κάποια συλλογή απο κάποιον απο οτιδήποτρε πουλια θα ήταν ενδιαφέρον... Οκ; (τα είδη αυγών)

κια τι εναι για να σου στειλει καποιος. ΑΝ καποιος τα συλλεγει λογικα τα θελει για αυτον δε τα μαζευει για να τα χαρισει.

Εσυ δηλαδη τωρα μιλας εκ μερους καποιου;
Που ξερεις δηλαδη αν ο αλλος γουσταρει να χαρισει το οτιδηποτε;
Υπαρχουν ξερεις και ανθρωποι που τους αρεσει να μοιραζονται...

Συγνωμη leon που σου χαλαω το θεμα και παρεμβαινω εκ μερους σου αλλα χωρις ουσιωδες λογο δεν μου αρεσει να μιλανε ετσι...

τι εννοεις ρε φιλε; λινκ? φωτογραφιες. Αληθινα αυγα; κια τι εναι για να σου στειλει καποιος. ΑΝ καποιος τα συλλεγει λογικα τα θελει για αυτον δε τα μαζευει για να τα χαρισει.
Μου φανηκε λιγο παραλογο να ζηταει καποιος να του χαρισουν συλλογη Νικη μιας και συλλογη σημαινει οτι καποιος καθεται και αφιερωνει χρονο και κοπο να συλλεξει κατι. Το πρωτο μηνυμα ηταν πολυ ασαφες. Μιας και δεν παρεξηγηθηκε ο ιδιος ο Λεων τοτε το βρισκω υπερβολικο να προσβαλλεσαι εσυ.

κοιτα στεφ επειδή η σταση κ ο τροπος σου απο την αρχή δεν ήταν σωστός και να συ πώ ίσως δεν διευκρινησα κια γώ απο την αρχή αλλα μην (επιτιθεστε) αμεσως και χωρίς λόγο.
τουλάχιστον απαντηση θα μου δώσει καποιος αν μπορει και αν γίνετε.

Back