Γενικά Συμβίωση παπαγάλων ίδιου φύλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης alek
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

alek

PB New Member
Εγγραφή
10 Νοε 2013
Μηνύματα
151
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα παιδιά,

Είμαι στη διαδικασία να πάρω 2ο budgie για παρέα στο 1ο.. έχω διαβάσει/μου έχετε πεί ότι θέλει 1-2μήνες καραντίνα σε ξεχωριστό κλουβί αρχικά κλπ κλπ

Με αφορμή την ιδέα που μου έδωσε η EiriniKt, η ερώτηση που έχω είναι αν είναι του ίδιου φύλου (θηλυκά) θα μπορέσουν να συμβιώσουν ή θα φαγωθούν.. Διότι δε θέλω με τπτ να συντηρώ 2 κλουβιά, θα είναι τεράστιο πρόβλημα. Γι'αυτό το λόγο κλείνω περισσότερο στο να πάρω αρσενικό (χωρίς να θέλω βέβαια και τα ζευγαρώματα!)

Υπάρχει γενικά η πιθανότητα να μη τα βρουν (κάπου το έχω διαβάσει εδώ); Αυξάνεται καθόλου όταν είναι ίδιου φύλου ή δεν έχει σχέση; Από την εμπειρία σας γνώμες;

Ευχαριστώ!
 
Εγω ξερω πως τα budgies ''κανουν παρεα'' με παπαγαλάκια και του ιδιου φυλου χωρις να υπαρχει πρόβλημα.. Ο ξάδερφος μου που εχει πολλα παπαγαλάκια, τα εχει ολη τη διαρκεια του χρονου χωρισμένα σε ένα κλουβι τα θηλυκα και σε ένα άλλο τα αρσενικα, χωρις να τσακωνονται.. Οποτε υποθετω πως δεν θα εχεις θεμα :)
 
Συμφωνώ με την Ειρήνη δύο θηλυκά μόνα τους κάνουν καλή παρέα. Αν προσθέσεις τρίτο πουλάκι αρσενικό θα έχεις πρόβλημα ανταγωνισμού την περίοδο αναπαραγωγής.
 
Back
Top