Αναπαραγωγή Συμβουλές για την αναπαραγωγή παραδείσιων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nicont
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nicont

PB New Member
Εγγραφή
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
3
Πόλη
Λεπτοκαρυά
Καλησπερα σας, εχω δυο παραδεισια τωρα τι ακριβως δεν ξερω παντως ειναι διαφορετικα. Απλα εχω βαλει φωλια μεσα και αρχισαν να τη φτιαχνουν. Εχουν 5 μερες τωρα και δεν εχουν τελειωσει ακομη. Απλα επειδη ειμαι εντελως αρχαριος και τωρα αρχιζω με τα πουλια μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για να μην κανω κανενα λαθος και τυρρανιουνται τα καημενα εκει μεσα; Επισης εχετε τιποτα φωτογραφιες με παραδεισια και τις ρατσες τους; Εψαξα και δεν εβγαλα και πολυ ακρη.
 
Το καλύτερο είναι να βάλεις εσυ καποια φωτογραφία τους και θα σου πούμε τι είδους παραδείσια είναι καθώς και πληροφορίες για αυτα!
 
λοιπον εδω φοτος απο τα πουλακια μου.
 

Συνημμένα

  • petbirds1.webp
    petbirds1.webp
    32,6 KB · Προβολές: 145
  • petbirds2.webp
    petbirds2.webp
    30,7 KB · Προβολές: 129
ΑααΝα σου ζήσουν! Ομως εχεις όντως δυο διαφορετικα είδη που δεν μπορουν να ζευγαρώσουν μεταξύ τους. Το Πουλάκι στην 2η φωτό είναι https://community.petbirds.gr/threads/Πιγκουινάκια-java-sparrow-lonchura-oryzivora.1697/ Πρέπει να αγοράσεις αντιστοιχα πουλια διαφορετικού γενους για το καθένα, να τα βαλεις σε ξεχωριστα κλουβια για να δεις απογόνους!
 
Γιατι θελουν να ζευγαρωσουν, προφανως ειναι ετοιμα! Ειναι πουλια ευκολα στην αναπαραγωγη
 
Γιατι θελουν να ζευγαρωσουν, προφανως ειναι ετοιμα! Ειναι πουλια ευκολα στην αναπαραγωγη
Σωστά, αλλά θέλουν και πρέπει να ζευγαρώσουν το καθένα με το είδος του για να έχεις απογόνους! Επίσης να ξέρεις οτι τα εξωτικά πουλάκια χρησιμοποιουν την φωλιά και ως κατάλυμα για τις ώρες ξεκούρασης.
 
Φιλε απο τη Λεπτοκαρυα ειναι οντως ασχετα μεταξυ τους! Στην πρωτη φωτο εχεις Zebra Finch (δες κ εδω: Zebra Finches) [τετοια εχω κ εγω] ενω στη δευτερη οπως λενε και τα κοριτσια Java Finch (Java Finch) Οντως πως θα ζευγαρωσουν; Το πρωτο ειναι αρσενικο που ειναι στη φωλια, το δευτερο δεν ξερω... Κοιταξε το και παρε αντιθετο φυλο και για τα δυο βαλτα σε ξεχωριστα κλουβια την καθε ρατσα και ολα θα ειναι σουπερ! Θα εχεις πολλα μωρακια μετα! 😉
 
Back
Top