Ασθένειες Συμβουλή φάρμακου για εξωπαρασιτα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης SVP13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

SVP13

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιαν 2020
Μηνύματα
56
Πόλη
Λέρος
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη εύχομαι να είστε όλοι καλά! Λοιπόν έχω το εξής θεματακι. Έχω κόκκινη ψείρα στην κλούβα και ψειλους στο κοτέτσι. Έψαξα διάφορες αναρτήσεις και είδα για το chevi-tren, ωραία λεω. Το ψάχνω σε κανένα κατάστημα δεν το είχε πλέον για παραγγελία! Βλέπω μετα το Elector πολύ καλά σχόλια και αποτελεσματικό, αλλά δεν διαθέτω τόσα χρήματα για τόσες διαστάσεις που το χρειάζομαι! Όσοι το ξέρουν θα καταλάβουν! Βρήκα επίσης και κάτι άλλα όμως χωρίς να έχω απόψεις και κριτικές φοβάμαι να δώσω λεφτά και να μην δω καλό αποτέλεσμα και αυτό ζητάω από σας! Να διευκρινισω ότι δεν θέλω σπρέι θέλω κάτι να το διαλύσω στην τρόμπα με νερό ανάλογα τα λίτρα και να ψεκασω κοτέτσι, κλούβα, καναρινια, κλουβιά και να εξοντώσει τα παράσιτα και μετά θα πάρω και ένα σπρέι για πρόληψη. Θέλω από εσάς να μου πείτε τι χρησιμοποιείτε εσείς και τι έχετε δοκιμάσει και να με κατατοπισετε οποίοι έχετε την διάθεση και την εμπειρία! Η κάθε γνώμη είναι σημαντική ευχαριστώ προκαταβολικά.
 
Βλέπω μετα το Elector πολύ καλά σχόλια και αποτελεσματικό, αλλά δεν διαθέτω τόσα χρήματα για τόσες διαστάσεις που το χρειάζομαι!
Το Elector είναι μονόδρομος όσο αφορά την κόκκινη ψείρα και είναι η καλύτερη λύση για τα καναρίνια σου.
Για τους ψείλους στο κοτέτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ασβεστόνερο με το οποίο θα βρέξεις τα πάντα και κάποιο άλλο φάρμακο που είναι εξειδικευμένο για ψείλους.
Για τους ψείλους ρώτα εκεί που έχουν γεωργικά φάρμακα.
 
Για τους ψείλους ρώτα εκεί που έχουν γεωργικά φάρμακα.

Ρώτησα και μου είπαν για μια σκόνη να πουδραρω τα πάντα και τις κότες.


Το Elector μπορει αρχικα να σου φαίνεται ακριβο αλλα το να παρεις σκευασματα που δεν θα σου δωσουν λυση θα σου βγει ακριβοτερα στο τελος.

Θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου τότε με αυτο. Αν άλλο μέλος έχει εναλλακτική να την επισημάνει παρακαλώ!
 
Υπάρχει πιθανότητα να βάλεις κάπου αλλού τα πτηνά για κάποιες μέρες;
Μέχρι τώρα τι έκανες για τους ψύλλους;
Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μεταφέρθηκαν στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.
Απο φάρμακα το έχεις; Το κοτέτσι απο τι υλικό; Τι μέγεθος έχει ο χώρος;
[automerge]1610577422[/automerge]
Το πόστ είναι παλιό, παρακαλώ αγνοήστε ή διαγράψτε το μύνημα μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα φίλε Σωτήρη. Εάν θέλεις την άποψή μου στα καναρίνια για ψείρα μην ασχοληθείς με τίποτα διαφορετικό απ΄το ΕΛΕΚΤΟΡ . Τζάμπα θα πετάς τα λεφτά σου. Και να παν στη ευχή τα λεφτά , θα κάνεις τα πουλάκια σου τρελά στα πειράματα με τις διάφορες ουσίες κλπ , χώρια που θα χορτάσεις να ακούς... @@@@ριες. Στο τέλος θα σκάσεις και θα πάρεις ΕΛΕΚΤΟΡ όπου θα δεις πόσο ανώριμος ήσουν και σκόρπισες τον χρόνο σου και το βιόσου. Τώρα για το κοτέτσι πάρε ένα τσουβάλι σκόνη υδράσβεστο.

1610610638514.png

κάνε πασπάλισμα στο πάτωμα, αφού βγάλεις τις όρνιθες , μετά ρίξε και στα χαμηλά των τοίχων . Θα δεις και θα προχωράς σε απαναλήψεις. Πολύ καλή ιδέα για τώρα τον χειμώνα, μάλιστα αφού ρίξεις μπόλικο πάρε και μια μπάλα άχυρα 3 -5 ευρώ κάνει και σκόρπισέ τα ώστε να μην κρυώνουν τα ζωντανά . Καλή συνέχεια.
[automerge]1610611890[/automerge]
Γράφω σε ξεχωριστό μήνυμα γιατί δεν ξέρω εάν επιτρέπεται. Το ΕΛΕΚΤΟΡ μερικά πετσοπ το διαθέτουν σε σπασμένες συσκευασίες ώστε να πάρουν και όσοι έχουν μικρές εκτροφές. Ρίξε μια ματιά να δεις τι παίζει, εάν δεν κάνω λάθος έχει 5 -10- 30 ml αλλά και ολόκληρο μπουκάλι.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top