Γενικά Συμπεριφορά μεταξύ αρσενικών lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Υπάρχει πιθανότητα ένα αρσενικό λοβμπιρτ να περιποιείται και να "φιλιεται" με ένα άλλο εξίσου αρσενικό?
Από ότι μου είπε αυτός που μου έδωσε το 2 αρσενικό τα αρσενικά μεταξύ τους μαλώνουν. Παρόλα αυτά τα δικά μου ειναι συνέχεια δίπλα δίπλα όπου πάει το ένα πάει και το άλλο.
Έχω διαβάσει για το πώς τα ξεχωριζουν αλλα μάλλον κάτι έκανα λάθος. Μπορεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μου πει πως κάνω το τεστ δνα. Και τέλος επανέρχομαι στο αρχικό ζήτημα είναι συμπεριφορά αρσενικών μεταξύ τους αυτη; Επισης καποιος που το εχει δοκιμασει μπορει να με βοηθησει;

θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο!
 
Η συμπεριφορά που περιγράφεις είναι συνήθης. Πρόκειται για κοινωνική συμπεριφορά και όχι απαραίτητα ερωτική και συμβαίνει είτε μεταξύ δύο αρσενικών, είτε μεταξύ δύο θηλυκών.

Υπάρχουν κάποιοι εμπειρικοί τρόποι διάκρισης του φύλου αλλά δεν δίνουν σίγουρο αποτέλεσμα. Η καλύτερη μέθοδος είναι με εξέταση του DNA τους όμως θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι για να σου απαντήσει, σχετικά με το διαδικαστικό κάποιος που έχει κάνει στα πουλιά του.
 
ναι μπορει να συμβει δυο πουλακια του ιδιου φυλου να ερθουν πολυ κοντα και να καθαριζονται και να φιλιουνται και να κοιμουνται μαζι! Στα λοβακια πρπεει να γινει τεστ dna για να εξακριβωθει το φυλο εκτος απο καποια μεαλλαξη αν δε κανω λαθος!
http://www.sexadodeaves.com/en/

εδω μπαινεις και φτιαχνεις λογαριασμο.
πρεπει να αγορασεις το dna
http://www.sexadodeaves.com/tienda/en/molecular-sexing-of-birds/1-sexado-de-aves.html

το επιλεγεις και κανεις τη πληρωμη! Μπορεις να αγορασεις οσα θες! Κατοπιν εφοσον το εχεις αγορασει πας και επιλεγεις το ειδος του πουλιου, οταν συμπληρωσεις ολα τα απαιτουμενα στοιχεια πας και εκτυπωνεις τη φορμα. Σου εχει κουτακια που εκει πρεπει να κολλησεις φτερα απο το πουλακι.Φτερακια βγαζουμε απο την κοιλιτσα του πουλιου χαμηλα! Το βαζεις σε ενα φακελο και το στελνεις στη διευθυνση που λεει. Μετα απο καποιες μερες θα μπεις να δεις τα αποτελεσματα!
 
Σημερα παρατηρησα (τον αρσενικο) εναν απο τους δυο παπαγαλους να μπαινει μεσα στην φωλια και να καθεται για 45''. ειναι καποιο σημαδι;
τελικα πρεπει να ειναι ζευγαρι! Να αφησω στον πατο του κλουβιου χαρτι για να δω τι θα κανουν;
 
Back
Top