Φροντίδα Συντριβανακι για μεγαλες κλουβες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Α! Εχω ενα τετοιο παρομοιο, ειναι ενας βραχος που κυλαει νερο!Ωραιο θα ειναι μεσα στην κλουβα αλλα το ρευμα;
 
Γιά σας και χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά του Φόρουμ ;) Λόγο φόρτου εργασίας είχα αποσιρθεί για λίγο από την παραία σας! Τώρα θα τα λέμε ποιό σιχνά!
 
Το συντριβάνι είναι πολύ ωραίο και πραχτηκό όμως για λόγους υγείας νομίζω πως δεν κάνει, γιατί όπως πετάνε τα πουλιά η κουτσουλιές πέφτουν στο συντριβανάκι και μετά πάνε και πίνουν από εκεί και υπάρχει φόβος να αρωστήσουνε! Αυτή είναι η γνώμη μου έτσει;
 
.. Πιθανον να ειναι ενα προβλημα. Δεν εκατσα να το σκεφτω γιατι ο περιορισμενος δικος μου χωρος δεν σηκωνει κατι τετοιο να εφαρμοσω. Ομως αλλα παιδια που εχουν φτιαξει μεγαλες εξωτερικες κλουβες εχουν κανει ιδιοκατασκευες αποτι εχω δει. Εκεινοι θα εχουν γνωμη πια.

για το ρευμα αν τοποθετηθει σε καταλληλο σημειο της κλουβας και με καταλληλη καλυψη του καλωδιου δεν νομιζω να χουμε προβλημα(ας σκεφτουμε και τις χριστουγεννιτικες διακοσμησεις που και αυτες εξωτερικη χρηση καλωδιων απαιτουσαν 😉
 
Καλο ειναι οταν βαζουμε ενα συντριβάνι να εχει αρκετη αποσταση απο πατηθρες ταιστρες και αν υπαρχει καποιο δεντρακι μεσα λιγο μακρια για να μην λερωνεται το νερο. Θελει ομως αρκετη καθαριοτητα και τακτικο πλυσιμο στο συντριβανι γιατι το στασιμο νερο πιανει γλυτσα. Οσο για το ρευμα βαζεις μετασχηματιστη 12 volt και δεν εχεις προβλημα.
 
Back
Top