Γενικά Συντροφιά σε αρσενικό κοκατίλ

Μαίρη 2420

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2014
Μηνύματα
223
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους!Έχω ένα αρσενικό κοκατίλ 10 μηνών και θέλουμε να πάρουμε και ένα 2ρο για να έχει παρέα. Σκεφτόμαστε για μια θηλυκιά αλλά δεν μας ενδιαφέρει απαραίτητα η αναπαραγωγή γιατί δεν είμαστε έμπειροι στο μεγάλωμα των νεοσσών... Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το φύλο της συντροφιάς του;Έχετε κάποιον καλό εκτροφέα να μου προτείνετε να απευθυνθώ;
 
Καλύτερα να του πάρεις ένα θηλυκό αν και είναι μικρό ακόμα για αναπαραγωγή. Φυσικά πρέπει να προηγηθεί καραντίνα και στην συνέχεια γνωριμία των πουλιών στον ίδιο χώρο για άλλον έναν μήνα περίπου πριν τα ενώσεις σε ένα κλουβί.
Προσωπικά δεν μπορώ να σου συστήσω κάποιον με την έννοια της συνεργασίας μαζί του, μέσω της αναζήτησης παρόμοιων συζητήσεων στο forum, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα petbirds.gr/search/277476/?q=εκτροφείς+cockatiel&o=date , ρίξε μια ματιά ίσως βρεις κάτι και περίμενε και άλλες γνώμες.
Με το καλό να πάρεις το δεύτερο πουλάκι που θέλεις.
 
ναι βεβαια θα τα βαλω σε καραντινα..1 μηνα να βλεπονται κ τον πρωτο καιρο ποσο να ειναι τελειως σε χωριστους χωρους; Για ποιο λογο το κανουμε αυτο; Για ασθενειες;
 
Την καραντίνα την τηρούμε σύμφωνα με αυτά που γράφει το άρθρο που σου παρέθεσε η Αλίκη, και είναι σε διαφορετικά δωμάτια. Τον υπόλοιπο χρόνο τον χρειαζόμαστε στο ίδιο δωμάτιο με σταδιακή μετακίνηση του ενός κλουβιού πλησιέστερα στο άλλο, ώστε να δημιουργηθεί μια φιλική σχέση οπτικοακουστική πριν έρθουν σε στενή επαφή στο ίδιο κλουβί τα δύο πουλιά. Έτσι θα δέσουν πιο εύκολα ως ζευγάρι ή φίλοι.
 
Back
Top