Θα σας πω απλα να μην την επισκευτειτε γιατι απλα "δεν το κατεχει το αθλημα"!Κτηνίατρος για πτηνά
τηλ 2109932295
Λουκάκη Κατερίνα
Ηλιούπολη
Αθήνα
και δεν εχω αυτοκινητο εγω. Μενω Ακροπολη, συνορα με κουκακι
Γενικά, αποφεύγω να συνιστώ γιατρούς. Εδώ όμως ωφείλω να διατυπώσω ότι δε μείναμε ικανοποιημένοι και από τους δύο γιατρούς που επισκεφθήκαμε για προληπτικούς λόγους & καλλιέργεια, Δημητριάδη (πολλά θετικά σχόλια παραπάνω) και Μαραφέλια Πάνο (Ζωγράφου - Γουδί). Την επόμενη φορά σχεδιάζουμε να δοκιμάσουμε έναν άλλο στην Εθν. Αντιστάσεως, μήπως σταθούμε πιό τυχεροί. Και θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέρω ότι ένα μέλος του PetBird έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας με τις συμβουλές του, και τον ευχαριστούμε!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις την καλοσύνη να μου πεις αν ο Μαραφέλιας είναι εξιδεικευμένος σε μικρα παπαγαλάκια. Θεωρείς ότι θα μπορούσε να ναρκώσει ένα παπαγαλάκι να του αφαιρέσει κύστη;
Το πουλακι το εχει δει γιατρος; Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστει ναρκωση, το δικο μου καναρινι βγαζει πολυ συχνα κυστεις, ο γιατρος δεν του κανει καθε φορα ναρκωσηΘεωρείς ότι θα μπορούσε να ναρκώσει ένα παπαγαλάκι να του αφαιρέσει κύστη;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας