Ασθένειες Σώνεται αυτός ο νεοσσός;

Ω το καημένο... Ο λαιμός του είναι αυτός? Δεν έχω ιδέα αν σώζεται, αλλά για να υπάρχει έστω και κάποια ελπίδα χρειάζεται betadin και αφού στεγνώσει, κάποια αντιβιωτική κρέμα, αλλιώς θα μολυνθεί και θα προκαλέσει σήψη.
 
Εχει 4 προβληματα ποδια λεμο ματια και δεν αναπτυσεται πραγμα που με κανει να πιστευω οτι οι γονεις ειναι αδερφια. Το μπεταντιν που κολαει δεν εχει πληγη.
 
Με συγγχωρείς, δεν είδα την εικόνα καλα, και πέρασα το ράμφος για πληγή. 😅

Ακούγεται συστημικό, δυστυχώς. Μπορεί να μην είναι αδέλφια και απλά το πουλάκι έχασε την γενετική λοταρία... Ο λαιμός του δεν στέκεται σωστά, είναι πάντα έτσι όπως φαίνεται στην φωτογραφία? Τρέμει καθόλου?
 
Ο λαιμός του μπορεί να είναι έτσι επειδή είναι ακόμα μικρό και δεν μπορεί να τον στηρίζει (εκτός αν είναι συνέχεια έτσι).
Όσον αφορά τα πόδια, ναι αυτό είναι πρόβλημα αλλά λύνεται, και γω το είχα πάθει με ένα μικρό budgie, καθώς οι γονείς ήταν αδέρφια.
Δες αυτό το θέμα που έχει διάφορες πηγές που θα σε βοηθήσουν:
 
@Shadow9 ο λαιμος και τα ποδια ισω να φτιαξουν με φροντιδα τα ματια δε ξερω αλλα οι αλλοι νεοσσοι στην ηλικια του που εχω ειναι ολοκληρα πουλια 48 ημερων νεοσσος ειναι ποιο μεγαλος απο τη μανα.
 
Τα μάτια δεν φαίνονται στην φωτογραφία, τι έχουν? Παραμένουν κλειστά?
 
Ναι και τωρα που μιλησα με εναν εκτροφεα εμπειρο μου λεει οτι τα επαθε ολα αυτα απο τα ποδια που στραβωσαν.. τη πατησα σα βλακας.
[automerge]1622974562[/automerge]
Οχι τελικα μου λεει οτι πιθανον να ειναι αδερφια τι να πω ξενερωμα ειναι και το αγαπημενο μου ζευγαρι.
[automerge]1622974612[/automerge]
@Nausicaa ναι σα να μη τα ανοιξε ποτε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
ναι σα να μη τα ανοιξε ποτε
Παράξενο, αν και το έχω ακούσει και για γατάκια. Τελικά ανοίγουν, αν και χρειάζεται ειδική κρέμα. Και στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω, μπορεί το πρόβλημα να είναι γενικό. Εύχομαι πάντως το καλύτερο.
 
Ειναι 39 ημερων.
Πάρε νάρθηκα και νούμερο που είναι για το πουλί ωστόσο δεν έχεις να χάσεις κάτι δοκιμάζοντας παρά να ολοκληρώσεις την προσπάθεια που έκανες για το γλυκιτατο πλασματακι κ άφησε το 10 μέρες ανοίγεις βλέπεις αν έστρωσαν οκ αν όχι άλλες 5 ημέρες
 
@Vasia 1980 ευχαριστω φιλε το πουλακι εφυγε στις 12:15 το βραδυ. γυρισε ο λαιμος του και δεν μπορουσαι να ανηξει το στομα και τα ματια του. Δηστυχος δε προσεχα τη φωλια αυτη και αργσα να επεμβω.
[automerge]1623058240[/automerge]
@Vasia 1980 τι πουλια εχεις;
 
Back
Top