Αναπαραγωγή Τέσσερα ζευγάρια σε μια κλούβα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kanarini
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kanarini

PB New Member
Εγγραφή
18 Φεβ 2008
Μηνύματα
65
Πόλη
Πειραιάς
ειμαι αρχαριος στην αναπαραγωγη καναριων αν και μου αρεσουν παρα πολυ αυτα και η αναπαραγωγη τους; Εχω κανει 2 μονον γεννες περισυ με 2 ζευγαρια.φετος πηρα μια κλουβα που ειναι 1χ0,5χ0,5 και αυτη την στιγμη εχω 4 αρσενικα και 2 θυλικα και λεω να παρω αλλα 2 θυλικα ωστε να ειναι 4 ζευγαρια. Θα μπορουσα εκει που θα ειναι ολα μαζι μεσα στην κλουβα να βαλω 4 φολιεσ και να ζευρωσουν;η κλουβα εχει 4 υποδοχεσ για εξωτερικεσ φωλιες... ευχαριστω! 🙂
 
Καλώς όρισες!
Το σωστό είναι κάθε ζευγάρι να βρίσκεται στο δικό του κλουβί.
Ετσι αποφεύγονται καυγαδες αλλά και γνωρίζεις ακριβώς ποια είναι τα ζευγάρια και οι αντίστοιχοι νεοσοί ωστε να έχεις σαφές γενεολογικό δέντρο.
Διάβασε λίγο τα παλιότερα θέματα του φόρουμ και θα βρεις πολλές πληροφορίες.
 
Και εγω θα σου συνιστουσα να παρεχεις στα ζευγαρια σου ξεχωριστα κλουβια για τον ιδιο ακριβως λογο που αναφερε ο redcanary πιο πανω.
 
Είτε 2 είτε 4 ζευγάρια μαζί τα πράγματα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με την αναπαραγωγή καναρινιών περισσότερο οργανωμένα, τότε είναι απαραίτητο το κάθε ζευγάρι ή τουλάχιστον το κάθε θηλυκό να βρίσκεται σε δικό του αυτόνομο χώρο
 
καλησπέρα φίλε μου, δεν μπορούν δύο αρσενικά μαζί στην ίδια ζευγαρώστρα να ζευγαρώσουν και να βγάλεις μικρά, καλύτερα αν δεν έχεις χώρο για τέσσερις ζευγαρώστρες να βάλεις μόνο δύο ζευγάρια, αν κάνεις αυτό που λές νομίζω δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα.Ψάξε και σε κανένα πετ έχουν ζευγαρώστρες δυόροφες και μικρότερα κλουβιά που μπορούν να ζευγαρώσεις καναρίνια για αρχή.
φιλικά
Γιάννης
 
κοιτα αν βαλεις δυο ζευγαρια μαζι στο ιδιο κλουβι θα εχεις προβλημα με τα αρσενικα γιατι θα τσακωνωντε συνεχεια για το ποιο θα κατατακτησει την περιοχη αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να μην ασχολουντε με τα θηλυκα αρα αποτυχια στο ζευγαρωμα και μπορει να υπαρξουν τραυματισμοι.Αρα καλυτερα να χωρισεις καθε ζευγαρι στο δικο του κλουβι.
 
επισεις να συμπληρωσω οτι καποια αρσενικα μπορει (αν κανεις αβγα)να πανε και να τα σπασουν, φαντασου σε καποιες περιπτωσεις σπανε τα δικα τους ποσο τα ξενα
 
τεσσερις θυληκες τεσσερα αρσενικα τεσσερις φωλιες στο ιδιο κλουβι το κλουβι με τις τρελλες θα ειναι
 
Κραταω πολα ζευγαρια μαζι αλλα σε πολυ μεγαλες κλουβες[3χ3χ2]. Ο χωρος σου δεν κανει για πανω απο ενα ζευγαρι η ενα αρσενικο με δυο θυλικα.
 
Back
Top