Διατροφή Τί είναι η τροφή orlux;

Νεκτάριος

PB Member
Εγγραφή
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
336
Πόλη
Αθήνα
Γειά σε όλους! Είχα μία απορία: Τί είναι η τροφή orlux, τί περιέχει και σε τι βοηθάει τα πουλιά καλύτερα από την απή τροφή με καναβούρι και κεχρί, γιατί έχω ακούσει πως βοηθάει στην αναπαραγωγή τους.

Ευχαριστώ!
 
φιλε μου καταρχην οι σποροι που ενα σε ενα πουλακι πρεπει να δινουμε δεν ειναι μονο κεχρι, καναβουρι απλα ειδικα το πρωτο ειναι το βασικο σε συσταση του μιγματος.υπαρχουν ετοιμα συσκευασμενα καλα μιγματα απο σοβαρες εταιριες στο εμποριο και σχετικα ποστ στο φορουμ της διατροφης που τις αναφερουν.

τωρα απο κει και περα υπαρχουν και καποιες ετοιμες αυγοτροφες και η orlux εχει καποια προιοντα στην κατηγορια αυτη απο τα γνωστοτερα του χωρου που πολλοι εκτροφεις χρησιμοποιουν ειτε αυτουσια ειτε σαν πρωτη υλη για παρασκευη της δικιας τους αυγοτροφης. Αν εχεις 2-3 πουλακια πιστευω οτι ενα καλο μιγμα και προπαντων καθαρο απο σκονες και κακη συντηρηση ειναι μια χαρα αρκει τις καταλληλες εποχες με την καταλληλη συχνοτητα να τους δινεις και αυγουλακι. Την περιοδο της αναπαραγωγης μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο ετοιμο σκευασμα που βοηθαει στους γονεις να φτιαχνουν πιο ευκολα και να δινουν στα μικρα τους την τροφη που χρειαζονται. Τροφη που ειναι αναγκη να ειναι μαλακη και να εχει και ζωικες πρωτεινες που οι σποροι δεν εχουν 🙂

εγω πριν αρχισω να φτιαχνω δικια μου αυγοτροφη Παρασκευή αυγοτροφής για καναρίνια

ειχα χρησιμοποιησει βασικα την αυγοτροφη της συγκεκριμενης εταιριας και τα πουλια την δεχοντουσαν μια χαρα. Παρομοια καλα λογια εχω ακουσει και για αλλες εταιριες του χωρου.
 
Back
Top