Διατροφή Τί είναι τα σπόρια αγρού;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elli

PB Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2020
Μηνύματα
1.940
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολους!
Την Παρασκευη τελειωσε η τροφη των 20 κιλων και πηγε ο θειος μου (που εχει αναλαβει την φροντιδα των καναρινιων μεχρι να επιστρεψω) να παρει άλλη! Δυστυχως δεν ειχε την τροφη που δινω παντα (Royal Vogelfutter Νο 62) και πηρε την Natur Line (δεν ξερω αν την λεω σωστα ή αν εβγαλα δικια μου ονομασια στην τροφη)!
Εκει που διαβαζα τι περιεχει η τροφη...εμεινα ετσι 😳!
Εγραφε οτι περιεχει σπορια αγρου!
Τι ειναι αυτοι οι σποροι;
Και το άλλο ειναι, οτι εχει και αγριοσπορους 🙄
Λοιπον, η τροφη εχει: Φαλαριδα (κεχρι), ρουψεν, αγριοσπορους, βρωμη, κεχρι στρογγυλο κιτρινο, σπορια αγρου, λιναρι, καναβουρι, νιζερ και μπισκοτο!
Λεει πανω οτι ειναι για καναρινια, αλλά μηπως ειναι για καρδερινες αυτη η τροφη; Μην γυρισω καποια στιγμη στο σπιτι και εκει που ηταν καναρινια, να μου γινουν καρδερινοκαναρα🤣!

Ευχαριστω πολυ!
 
Στα εισαγόμενα προϊόντα οι ετικέτες κάποιες φορές μεταφράζονται από μη ειδικούς οι οποίοι έλλειψη ειδικών γνώσεων λειτουργούν στο περίπου. Ανέβασε αν θέλεις μία φωτογραφία μιας μικρής ποσότητας σπόρων, μήπως καταλάβουμε τι περίπου περιέχει. Ούτως ή άλλως ένα μείγμα σπόρων καναρινιών δεν περιέχει περισσότερους από 6-7 σπόρους.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Καλησπερα 😁
Οχι ειναι σε χαρτινη συσκευασια (εννοω οτι δεν ειναι τοσο γυαλιστερη η συσκευασια, ειναι ματ - σκετο χαρτι, με μια φωτογραφια που δεν θυμαμαι)
Ειναι ολη η συσκευασια πρασινη, με την επωνυμια, μια φωτογραφια και πισω μια ασπρη ετικετα που γραφει: ΚΛ - 80, Τροφη για καναρινια, Πολυσπορο οικονομικο μειγμα, τα σπορια που εγραψα πιο πανω (και δεν λεει ποσο % ειναι ο καθε σπορος), ημερομηνια παραγωγης και ληξης, το barcode και οτι ειναι 20kg! Υπηρχε αποδοχη απο τα καναρινακια απ' οτι μου ειπε ο θειος μου, αλλά ειμαι λιγο διστακτικη με αυτη την τροφη!

@Stavros Καλησπερα 😁
Συμφωνω απολυτα! Η Royal Vogelfutter Νο 62 γραφει πανω στην συσκευασια τι περιεχει, ενω αυτη η τροφη εχει μια αυτοκολλητη ετικετα πανω στην συσκευασια και γραφει τους σπορους! Παντως εμενα η τροφη δεν με καλυψε, εχει παρα πολυ ρουψεν (αφου λεω εκανε λαθος ο θειος μου και πηρε 20kg ρουψεν;) και η ποιοτητα του σπορου δεν μου αρεσε!
Εδω η φωτογραφια με τους σπορους:

IMG_20220214_143417.webp
 
@Vada Ναι αυτη ειναι η συσκευασια! Στο μεταξυ και η τιμη ειναι πολυ πιο ακριβη απο την Royal Vogelfutter Νο 62! Οι σποροι αγρου ειναι ακριβοι φαινεται, τους μαζεψαν εναν - εναν με το χερι 😜

Σε ευχαριστω πολυ!
 
Back
Top