Αναπαραγωγή Ταισμα μεσα απο το χωρισμα, επιθετικοτητα χωρις το χωρισμα

Sadeness1990

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2009
Μηνύματα
28
Πόλη
Πτολεμαΐδα
Και ενω λοιπον ειχα ανοιξει θεμα σχετικα με το ποσο σημαντικο ειναι το τάισμα μεσα απο το χωρισμα, βλεποντας οτι απο τα 5 πρωτα λεπτα τα καναρινια μου ερωτοτροπουσαν κ ταιζονταν μεσα απο το χωρισμα, σημερα ειχα διαφορετικη συμπεριφορα. Απομακρυνα το χωρισμα κ ο αρσενικος ηταν επιθετικος, ενω η καναρα συμπεριφεροταν σα να ηθελε να αποδρασει. Για μιση ωρα περιπου παρατηρησα οτι προσπαθουσε να την τσιμπησει. Ετσι εβαλα ξανα το χωρισμα για να μην στρεσαρω τη θηλυκια.
Υπαρχει καποια αποψη για το λογο που εχει συμβει αυτο; Ενω μεσα απο το χωρισμα ολα ηταν πολυ θετικα, μολις απομακρυνθηκε ο αρσενικος εγινε επιθετικος.
 
οταν ειχες το χωρισμα ταιζοντουσαν μεσα απο αυτο και ο αρσενικος κελαυδουσε στην καναρα σου;
 
οταν ειχες το χωρισμα ταιζοντουσαν μεσα απο αυτο και ο αρσενικος κελαυδουσε στην καναρα σου;

Κανονικα απο τα πρωτα λεπτα. Ο καναρος χτυπιοταν με οξυ κελαιδισμα πανω στο χωρισμα με σαφη προθεση ζευγαρωματος. Και το ταισμα επισης πολυ συντομα εγινε, πραγμα που με εξεπληξε. Αλλα η συνεχεια με εξεπληξε ακομη περισσοτερο. Τι προτεινετε τωρα; Να τα αφησω περισσοτερο χρονο με το χωρισμα;Θα επανελθουν οι σχεσεις τους ή σε περιπτωση επιθετικοτητας δεν υπαρχει επιστροφη;
 
Αυτο συμβαινει μερικες φορες οταν ο αρσενικος ειναι πολυ πυρωμενος. Σε περιπτωση που συνεχιστει αυτο καλο ειναι να αλλαξεις τον αρσενικο γιατι μπορει να χασεις την καναρα.
 
οντως αυτο δειχνει οτι ο καναρος ειναι πολυ πυρωμενος. Εγω προτεινω να τα αφησεις με χωρισμα και να βαλεις στην πλευρα της καναρας φωλια και νημα. Οταν αρχισει να φτιαχνει φωλια τοτε βγαλε το χωρισμε και θα πεσουν οι αναστολες.
 
Επειδη φαινεται οτι ο αρσενικος ειναι ετοιμος αλλα η θηλυκια οχι εχω βαλει το χωρισμα κ ενα χαρτι να μην βλεπονται ωστε με το κελαιδισμα ο αρσενικος να ερεθισει την καναρα. Τσεκαροντας αν πυρωσει περισσοτερο η θηλυκια, θα απομακρυνω το χαρτι κ μετα το χωρισμα. Πιστευω να κανω το σωστο. Οποιαδηποτε αλλη αποψη ειναι φυσικα δεκτη...
 
Η δικια μου αποψη ειναι χωρις το χωρισμα και οταν αρχισει την φωλια βγαλε το χωρισμα και βλεπεις παλι αντιδρασεις.
 
Εχω αφαιρεσει το χαρτι κ ενω στην αρχη ηταν λιγο επιθετικος, τωρα την ταιζει μεσα απο το χωρισμα για κανενα 2λεπτο συνεχομενο. Τι βιτσιο ειναι αυτο με το χωρισμα, αδυνατω να εντοπισω. 😉
 
το χαρτι ειναι λαθος. Αφησε τα οπως τα εχεις τωρα με χωρισμα στη μεση και δωσε στη καναρα φωλια και νημα.
 
αυτο ξαναπεστο, σιγα σιγα ομως που ο καθε ενας απο μας που ασχολουμαστε με τα καναρινια αποκταει εμπειρια ανακαλυπτει τα λαθη που εκανε στο παρελθον και θυμαται τη λαθη εκανε στις προηγουμενες γεννες.
 
Back
Top