Διατροφή Ταισμα με κρεμα σε παπαγαλο

takis1964

PB Known Member
Εγγραφή
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
3.634
Πόλη
Αρτέμιδα
200513_585043_x.jpg

Μια ερωτηση : Παπαγαλος Αλεξανδρινος 3 μηνων τρωει κρεμα μια φορα την ημερα!
δεν ειναι υπερβολικο να τρωει κρεμα μετα απο 3 μηνες. Ακομα δεν εχει απογαλακτιστει γραφει η αγγελια! την πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε οτι την κρεμα την τρωει μονος του απλα επειδη δεν νοιωθει σιγουρη οτι τρωει κανονικα του δινει και την κρεμα
 
δεν ειναι υπερβολικο να τρωει κρεμα μετα απο 3 μηνες;
Όχι δεν είναι υπερβολικό, ο απογαλακτισμός δεν είναι μόνο να μάθει να τρώει μόνο του έχει και ψυχολογική διάσταση. Καλά κάνει και το ταΐζει εφόσον το ζητάει το πουλί.
 
Πολυ καλα τα λες αλλα αυτο που λες συμβαινει οταν εχεις δικα σου και γεννανε μεγαλωνουν τα μικρα! Επισης θελει και εμπειρια! Στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν γνωριζεις τιποτα απο το ιστορικο γιατι και τα χρηματα ειναι πολλα!

Ο Αλεξανδρινος που τελικα πηρα εχει μαθει κρεμα και τρωει, φτυνει αφαγωτα τα σπορακια! 20 mg νερακι με σκονη κρεμα για πρωινο και απογευματινο του εδωσα γιατι οταν πειναει διαπιστωσα οτι βγαζει κραυγες! Μου ειπε η κοπελα οτι σιγα σιγα του κοβω την κρεμα παρατηρωντας τα σπορακια! Δοκιμασε λιιιγο μπανανουλα κ λιιιγο αγγουρακι, επισης εφαγε και 2 σπορακια απο ετοιμο φαγητο φακες! Επισης απο σημερα οι κουτσουλιες ειναι νερουλες! Ειναι απο την κρεμα αραγε;
 
Μπράβο τον πήρες κιόλας "βρε θηρίο"; Να σας ζήσει, καλότυχος να είναι!
επισης απο σημερα οι κουτσουλιες ειναι νερουλες
Δηλαδή χθες ήταν διαφορετικές; και σήμερα άλλαξαν;
Δοκιμασε λιιιγο μπανανουλα κ λιιιγο αγγουρακι, επισης εφαγε και 2 σπορακια απο ετοιμο φαγητο φακες!
Είμαστε υπέρ της ποικίλης διατροφής αλλά σιγά-σιγά εισαγάγουμε και ένα-ένα τα νέα τρόφιμα στο διαιτολόγιο.
Και ποτέ μαγειρεμένα για εμάς φαγητά, ούτε καν σε μικρές ποσότητες, πόσο μάλλον σε νεοσσό.
Αν οι κουτσουλιές άλλαξαν σήμερα, ίσως να οφείλεται στο αγγούρι.
Επίσης καλή τροφή για ξεκίνημα σπόρων είναι το κεχρί σενεγάλης.
Σου έδειξε η κοπέλα θερμοκρασία και σωστό τρόπο προετοιμασίας της κρέμας; Είναι επικίνδυνο τόσο το πολύ ζεστό όσο και το πολύ κρύο.
Από κλουβί; Που το έχεις τώρα;
Περιμένουμε φωτογραφίες :)
 
Aπο το μεσημερι γινανε νερουλες σαν εμετος ενω εως το μεσημερι ηταν θα ελεγα κανονικες! Αγγουρι μιλαμε 2 κεφαλακια καρφιτσας εφαγε και μπανανα 2 μυτουλες παλι! Την κρεμα μονο αραιωσαμε λιγο παραπανω το μεσημερι και οπως μου δειξανε την τρωει απο το στομα κατευθειαν οχι βαθια μεσα! Πριν λιγο κοιμοτανε κανα μισαωρο αλλα μολις ειδε την συζηγο (της εχει αδυναμια) πεταχτηκε! Επισης εχει κανει απο το πρωι 4-5 πτησεις στο σαλονι! Κλουβι δανεικο απο την κοπελα εως οτου ερθει το νεο
 
Σαν μωρό, θα κοιμάται παραπάνω, αυτό είναι φυσιολογικό.
Μην το κουράζετε ιδιαίτερα. Η αλλαγή περιβάλλοντος, δημιουργεί ένα στρες και αυτό επηρεάζει τις κουτσουλιές. Αλλά μην κάνετε αλλαγές στην πυκνότητα της κρέμας. Όπως σας έδειξε η κοπέλα. Να προσέχετε αν λερώνεται το πτέρωμα να το καθαρίζετε μην γεμίσει κολλημένα πούπουλα το σώμα του.
 
Ναι το καθαριζουμε, εφαγε η τελος παντων ετσι εδειχνε σπορακια! Τωρα καθαριζει τα φτερακια του! Νομιζω παντως οτι συνηθισε το νεο περιβαλλον!
 
Κάθεται στην πατήθρα; ή θα του βάλεις κάτι μαλακό να κοιμηθεί;
 
Ναι βασικά για τον ύπνο ρώτησα, ως μωρό θέλει και πιο μαλακά, πλατιά σημεία κάποιες φορές.
 
Ή αυτό ή να του βάλεις δίπλα στην πιο χοντρή πατήθρα κάτι, μια άδεια τροφοθήκη, μπανιέρα κτλ για ύπνο.
 
Ειναι φυσιολογικές οι πιο νερουλές κουτσουλιές σε νεοσσούς που τρώνε κρέμα. Την κρέμα θα την ελαττώσεις όταν το δεις ότι τρώει πολλά σπόρια κι όχι για να το αναγκάσεις να φάει απο την πείνα.
 
Σημερα εφαγε αρκετα σπορακια λιγο μηλαρακι και μισο αυγο καλα βρασμενο. Αα! Και το πρωι 20 mg κρεμουλα! Οταν καθεται πολλες φορες κουναει το κεφαλακι του πανω κατω! Τι σημαινει; Γενικα βλεπω αδυναμια σε γυναικες! Στην συζηγο αλλα και στην αδελφη της λοιωνει για ενα χαδι! Σε εμενα καθεται αλλα που κ που εισπρατω και μερικες δαγκωνιτσες!
 
Αυτό το κούνημα είναι συνήθως ένδειξη κεφιού-χαράς. Εκτός αν έχει να κάνει με το τάϊσμα μια και είναι μωρό ακόμα.
Μπράβο καλά τρώει, από μικρό να μάθει τα πάντα και να δοκιμάζει νέες γεύσεις για να μην σας προβληματίσει αργότερα.
Κεχρί σενεγάλης του έχεις πάρει;
Τον οδηγό στον έχω δώσει; Διάβασε κυρίως θέματα ψυχολογίας τους και διατροφής σε πρώτη φάση.
Γενικα βλεπω αδυναμια σε γυναικες!
Αυτό είναι το ευχαριστώ; :)
Εντάξει πέρα από την πλάκα, λογικό αφού το μεγάλωσε γυναίκα από μωρό και καλό είναι από νωρίς να μάθει πολλά άτομα, να μην προβληματίζεστε για τυχόν απουσίες σας. Επίσης και τα άτομα να εκπαιδεύονται στην επικοινωνία μαζί του αλλά και για τις ανάγκες του.
Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και βρήκατε το αγαπημένο σας πλάσμα!
Καλή Ανάσταση!
 
Ναι τώρα που είναι μικρό δίνε του κάθε μέρα αυγό. Μαρούλι μπορείς να δώσεις, όχι κάθε μέρα την ίδια πρασινάδα, να την αλλάζεις αλλά πριν πολύ καλό πλύσιμο και αρκετή ώρα μούλιασμα σε νερό με ξύδι για τυχόν φυτοφάρμακα. Μετά το ξεπλένεις λίγο να μην μυρίζει ξυδίλα και του το δίνεις.
 
Back
Top