Γενικά Ταξίδι στη θάλασσα με τα πουλιά μας

melagio80

PB Member
Εγγραφή
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Αθήνα
Αυτο το αρθρο το εχουμε στο καραβι για ενημερωση των επιβατων μας.

1. Τα επιβατηγα πλοια που εκτελουν δρομολογιακους πλόες ολικου μηκους ανω των 25 μετρων εκτος εκεινων που εκτελουν πλοες Ε και ΣΤ, πρεπει να διαθετουν ειδικα διαμορφωμενους χωρους απομονωμενους κατα το δυνατο απο τους χωρους ενδιαίτησης επιβατων, για την παραμονη κατακοιδιων ζωων που φερουν κατα το ταξιδι οι επιβατες. Οι χωροι αυτοι πρεπει να μπορουν να εξυπηρετουν αριθμο κατοικιδιων ζωων που προκυπτει απο τον συνολικο αριθμο επιβατων που μεταφερεται στο πλοιο δια του 200.
2. Τα μεταφερομενα με τα πλοια παραπανω παραγραφου κατοικιδια ζωα παραμενουν υποχρεωτικα καθολη τη διαρκεια του ταξιδιου στους ειδικα διαμορφωμενους χωρους.Απο την υποχρεωση αυτη εξαιρουνται τα ειδικα εκπαιδευμενα ζωα, κυριως σκυλια, που βοηθουν ατομα με ειδικες αναγκες,τα οποια μπορουν να συνοδευουν τον κυριο τους στους χωρους ενδιαιτησης επιβατων εφοσον διαθετουν σχετικα πιστοποιητικα.
3. Μικροσωμα κατοικιδια ζωα που συνηθως συμβιουν με τον ανθρωπο(κυριως γατες, μικροσωμα σκυλια) επιτρεπεται κατεξαιρεση να συνοδευουν τους ιδιοκτητες τους στους θαλαμισκους επιβατων, εφοσον μεταφερονται με ειδικα καλαθια η κλουβια η φερουν φιμωτρο και ειναι εμβολιασμενα με τα καταλληλα εμβολια οπως αποδεικνυεται απο αναλογα πιστοποιητικα που φερουν μαζι τους οι ιδιοκτητες τους. Στις περιπτωσεις αυτες τα ζωα παραμενουν στους θαλαμισκους των ιδιοκτητων τους καθολη τη διαρκεια του ταξιδιου και δεν επιτρεπεται να μεταφερονται απο τους συνοδους τους σε κοινοχρηστους χωρους του πλοιου.
4.Λοιπα επιβατηγα πλοια που εκτελουν δρομολογιακους πλοες ολικου μηκους μεχρι 25 μετρα καθως και πλοια που εκτελουν περιηγητικους πλοες δεν υποχρεουνται να διαθετουν ειδικα διαμορφωμενους χωρους για κατοικιδια ζωα. Η μεταφορα στα πλοια αυτα κατοικιδιων ζωων επιτρεπειται σε ειδικα καλαθια η κλουβια ενω τα μεγαλυτερα φερουν φιμωτρο και πρεπει να ειναι εμβολιασμενα.

Αρθρο 13
 
Back
Top