Γενικά Τα Ζεβράκια μου Φοίβος και Αθηνά

Βασίλη το κλουβί είναι ακατάλληλο για ζεβρακια. Θέλουν το λιγότερο μια 60 εκατοστών ζευγαρώστρα. Και το στικ που έβαλες για λιχουδιά είναι ότι χειρότερο και πολύ παχυντικό. Και καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς ξύλινες πατηθρες.
 
@Giorgos_finches Γιώργο μου το ξέρω ήταν παλιά φώτο αυτη που ανέβασα τα έχω βάλει τώρα σε 60ρα ζευγαρωστα με στικ μόνο κεχρι γιατί δεν μου το έτρωγαν αυτό... Θα βγάλω μια φώτο στον καινουριο τους σπίτι κ θα την ανεβάσω απλά τώρα μου έχουν κάνει 7 αβγά κ δεν θέλω να τα ενοχλώ.. Σε ευχαριστώ όμως για την συμβουλη
 
@Fathergkav τι να σου πω δεν το έχω επιχειρήσει. Εγώ φτιάχνω από ευκαλιπτο αλλά υπάρχουν πάμπολλα ασφαλείς δέντρα. Υπάρχει και μια λίστα στο φορουμ. Να φανταστώ λεπτά καλάμια οχι πολύ χοντρά... Πάντως καλύτερα από κάποιο δέντρο, θα είναι και πιο όμορφο κατά την γνώμη μου.
[automerge]1589649468[/automerge]
Δες αυτό:
 
@Fathergkav Τα καλάμια επιτρέπονται κι είναι ασφαλή. Μην τις βάλεις όμως όλες απο καλάμι, θα πρότεινα να βάλεις 1-2 το πολύ. Έχουν γλιστερή επιφάνεια κι ίσως δεν δίνουν αρκετή σταθερότητα στα πουλιά για να πατάνε συνέχεια σε αυτές.
 
Back
Top