Γενικά Τα δυο πανέμορφα θηλυκά τιμπράντο μου

katerinak

PB Member
Εγγραφή
16 Απρ 2017
Μηνύματα
924
Πόλη
Ζάκυνθος
Παρακατω σας εχω φωτογραφιες απο δυο πανεμορφα θηλυκα τιμπραντο που μου χαρισε ο Γιαννης(ianos) πριν λιγες μερες! Ενα μεγαλο ευχαριστω Γιαννη, γι αυτα τα δυο πανεμορφα πουλακια και θελω να πω πως χαρηκα πολυ που σε γνωρισα! Θα τα προσεχω πολυ, να εισαι σιγουρος! Δεν ειναι κουκλες; Περιμενω εντυπωσεις..rsz_20171114_161516.webp rsz_120171114_161508.webp rsz_120171114_161520.webp
 
Να τις χαίρεσαι Κατερίνα! Μπράβο και στο Γιάννη ianos για την όμορφη κίνηση του να σου εμπιστευτεί τα κορίτσια του. Πρέπει να πέρασες από δύσκολο τεστ.
Να τις προσεχείς γιατί είναι και καλομαθημένες.
Τελικά κάθε φορά που έρχεσαι Αθήνα φεύγεις με ολόκληρο στόλο. Αν παρατήρησα καλά στο άλλο θέμα που ανέβασες πρέπει να προμηθεύτηκες γύρω στα δέκα πουλιά.
Να σου ζήσουν όλα και καλές αναπαραγωγές να έχεις!
 
Τα προσεχω παρα πολυ Παναγιωτα, ολα τα ζωακια μου τα προσεχω πολυ:). Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ναι πολυ καλα παρατηρησες, εφυγα με 11 πουλακια.2 του Γιαννη και 9 του Λευτερη.. Καθιερωθηκε τωρα, καθε που θα ανεβαινω,θα γυριζω παντα με παρεα😛
 
Εύχομαι (και είμαι σίγουρος δλδ) ότι θα τις χαρείς. Είναι όντως καλομαθημένες, ελάχιστα χοντρούλες η αλήθεια, και όντως "παρακολουθούσα" με αμείωτο ενδιαφέρον την Κατερίνα μέσα από τα μηνύματά της, αλλά και τις συνομιλίες που είχαμε και μας θεωρώ, τον εαυτό μου και τα κορίτσια μου (τώρα της) πολύ τυχερούς που βρήκαμε ένα καλόν άνθρωπο να τις φιλοξενεί και να τις φροντίζει, και ε, εντάξει, αν μοιάσουν στη μαμά και στις αδερφές τους θα βγουν παραγωγικότατες και πολύ καλές μητέρες. Τα δε αρσενικά αδέρφια τους - όσα τουλάχιστον βλέπω (και ακούω) κατά καιρούς είναι κάπως φωνακλάδικα με υπέροχους τόνους (αν βέβαια δεν είσαι και πολύ κοντά ή έστω με ωτοασπίδες).
Κατερίνα, προίκα δεν δώσαμε, αλλά επιφυλάσσομαι😛
 
Να τις χαίρεσαι Κατερίνα. Πανέμορφες είναι.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Γιάννη για την κίνησή του.
Τέτοιες κινήσεις να γίνονται, προς παραδειγματισμό όλων μας.
 
Πανέμορφα πουλάκια, να τα χαίρεσαι!
Καλά για τον Γιάννη τι να πει κανείς, πάντα προθυμος να συμβουλέψει, να βοηθήσει, να χαρίσει πουλάκια, να δανείσει ακομα και τον δικό του εξοπλισμό! Δεν εχω λόγια!
 
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τα καλα σας λογια και τις συμβουλες!Χαιρομαι τοσο που ειμαι στην παρεα σας! 🙂
 
Back
Top