Γενικά Τα ζεμπράκια μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Cordova, USA
1 χρόνο πριν, έχω λάβει από 3 μικρά ζεμπράκια μου κτηνίατρο. Παίρνει στα πτηνά και άλλα ζώα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναλάβουν την περίθαλψη των πλέον. Αυτές οι ζεμπράκια ζουν σε ένα μεγάλο κλουβί με 10 Bengalese (Society) σπίνων. Το κλουβί είναι 175 cm x 76 cm x 88 cm. Πήρα τις φωτογραφίες 1 χρόνο πριν.

Εδώ είναι ένα βίντεο από το κλουβί. 1 μήνα πριν την Gouldians μετακόμισα σε ένα άλλο κλουβί.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Συνημμένα

• IMG_3842.webp
    IMG_3842.webp
    12,6 KB · Προβολές: 108
  • IMG_3843.webp
    IMG_3843.webp
    12,5 KB · Προβολές: 100
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
ωραια χρωματα εχουν αλλα να σε ρωτησω, στην πρωτη φωτογραφια το ηλυκο φαινεται να μην εχει φτερα στο κεφαλι του! Ειναι αρρωστο;

ωραια χρωματα εχουν αλλα να σε ρωτησω, στην πρωτη φωτογραφια το ηλυκο φαινεται να μην εχει φτερα στο κεφαλι του! Ειναι αρρωστο;

Τα πουλιά ήταν μικρά, όταν τους έφερε σπίτι. Του λείπουν τα φτερά για το λαιμό, αλλά αυξήθηκε εκ νέου. Το προσωπικό του γραφείου κτηνίατρος είπε ότι ήταν υγιή.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα αυτά είναι τα πρώτα πτηνά να ξυπνήσουν. Ακούω τους ήχους "beep beep beep" και ξέρω ότι είναι καιρός για μένα να βγούμε από το κρεβάτι.

Back