Αναπαραγωγή Τα καναρίνια μου ζευγάρωσαν πριν από δύο βδομάδες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Toliscr7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Toliscr7

PB Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2020
Μηνύματα
571
Πόλη
Λάρισα
Καλημέρα στο forum και καλό μήνα τα καναρινια μου ζευγαρωσαν ενο τα είχα αφήσει στον παππού μου και επειδή έχει τζάκι στο σπίτι του με την ζέστη ζευγαρωσαν(εδώ και δύο βδομάδες τα άφησα και τα 0ηρα πίσω σημερα λογο κάποιον πρωσοπικον δουλειών)
 
@Toliscr7 Τόλη, το σωστό ειναι τα πουλάκια διαφορετικού φύλου να είναι χωρισμένα.Τωρα δώσε υγρό ασβέστιο και θα σου πρότεινα να πετάξεις τα αυγα. Δεν είναι η εποχή κατάλληλη για τέτοια.
 
@PanagiotisAgrinio συμφωνώ ότι δεν είναι η εποχή τους αλλά μου είπε ένας γείτονας που τα κοίταξε τα αυγά μου είπε ότι είναι γονιμα
 
Βάλε σφιχτοβρασμένο αυγό στα πουλιά. Αν μέχρι το σαββατοκύριακο βγει κάποιο πουλάκι, ενημέρωσε για να δούμε το θέμα με βάση τα νέα δεδομένα. Διαφορετικά, χωρίζεις τα πουλιά, καθένα στο δικό του κλουβί και περιμένεις την άνοιξη, εφόσον θέλεις να τα ζευγαρώσεις.
 
@Stavros επειδή το Σάββατο θα λείπω από το σπίτι μου πειράζει να σας ενημερώσω διότι έχω κάποιες δουλειές στην Αθήνα και θα λείπω από Παρασκευή
 
Μπορείς να μας ενημερώσεις όποτε θέλεις. Εγώ απλά πρότεινα να μας ενημερώσεις ούτως για να σου πούμε και πως και να τα φροντίσεις σωστά όταν γεννηθούν. Από τη στιγμή όμως που δεν θα υπάρχει κάποιος να τα φροντίσει, δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε πρώτα να δούμε αν θα υπάρξει εκκόλαψη.
 
Back
Top