Ασθένειες Τα κοκατίλ μου έχουν διάρροια και από χθες αρνούνται να φάνε

Andreadaki Mirto

PB New Member
Εγγραφή
24 Απρ 2020
Μηνύματα
132
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα!Τα κοκατίλ μου από τη Δευτέρα εχουν διάρροια και αρνούνται να φάνε από εχτές.Μάλιστα ο αρσενικός είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.Εχει χάσει 30 γρ και τον πιάνει συχνά σπαστικότητα.Εχτές το βράδυ τα πήγα στο ιατρείο μικρών ζώων στο Πικέρμι.Σήμερα όμως τα πήγα στο Περιστέρι γιατί χειροτέρευε.Δε ξέρω τι εξέλιξη θα έχει ο παπαγάλος μου,όμως τον φρόντισε πολύ.Του έδωσε δεξτρόζη,του έκανε ένεση και τον έβαλε σε ένα κουτάκι.Μου είπε να μη τον βγάλω από εκεί παρά μόνο για να του δώσω ρυζάλευρο με almora κάθε δύωρο.Μου ετοίμασε και αντιβίωση για να του δίνω κάθε βράδυ.Εξαίρετος γιατρός και άνθρωπος!
 
Τα κοκατίλ μου από τη Δευτέρα εχουν διάρροια και αρνούνται να φάνε από εχτές.Μάλιστα ο αρσενικός είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση
Το θηλυκό σε τι κατάσταση είναι; Έδωσε και σε αυτό θεραπεία;

Εχτές το βράδυ τα πήγα στο ιατρείο μικρών ζώων στο Πικέρμι
Ποιο είναι το όνομα του γιατρού;

Σήμερα όμως τα πήγα στο Περιστέρι
Σε ποιο γιατρό εννοείς, σε αυτόν; https://community.petbirds.gr/threads/Αχιλλέας-Ακρίβος-Κτηνίατρος.29991/
 
@Stavros εχτές τα είδε ο Γρηγόρης αλλά από σήμερα θα έβγαινε σε άδεια οπότε μου είπε αν χρειαστώ κάτι να απευθυνθώ σε έναν από τους τρεις που μου είπε,ανάμεσα τους και τον.κύριο Ακριβό.
 
@Nikoletta Η Λήδα μου δείχνει να συνέρχεται.Πριν λίγο την είδα να τρώει από την ταίστρα της.Είχε να φάει 3 μέρες και από εχτές της δίνω ρυζάλευρο.Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου ❤️️️️
 
@Nikoletta Καλησπέρα!Η Λήδα είναι καλύτερα.Εξακολουθώ να της δίνω ρυζάλευρο γιατί τρώει ελάχιστα από μόνη της.Το καλό είναι ότι μειώθηκε η υπνηλία και πήρε και 3 γραμμάρια.Πήγα και της αγόρασα καινούργια ξυλάκια για το κλουβάκι της( για ψυχολογικούς λόγους).Επιστρέφοντας άφησα 3 μαργαριτούλες στο σημείο που θάψαμε τον Αριστειδάκο στον κήπο μας.Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να πάρουμε το αδερφάκι του Αριστειδη μπας και φύγει ο κόμπος στο στομάχι που έχω από προχτές.
 
Μυρτώ καλησπερα! Νομιζω πως η Ληδα θα εχει σιγουρα μελαγχολια από τον χαμό του Αριστειδη.. για να μην τρώει ακομα μόνη σιγουρα την ταλαιπωρεί κατι, αλλά τουλάχιστον τρώει -εστω και με τη δική σου βοηθεια- κι αυτο είναι καλο. Οταν έρθει με το καλο το νέο κοκατιλακι, πιστεύω πως θα ξεχαστεις κι εσυ λιγακι και η Λήδα θα χαρεί!
 
Back
Top