Γενικά Τα κοκκινα καναρινια μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Καλλιθέα
Αυτα ειναι τα καινουργια καναρινια που αγορασα χθες οριστε και δυο φωτο το θυληκο ειναι το πρωτο και το δευτερο το αρσενικο.

Συνημμένα

• DSC00001.webp
    DSC00001.webp
    14,9 KB · Προβολές: 101
  • DSC00002.webp
    DSC00002.webp
    20 KB · Προβολές: 124
ευχαριστω παιδια. Δεν τους εχω βγαλει ονομα ακομα μπορειτε να μου προτεινετε εσεις.

μερικες ακομα φωτο ποιο καθαρες απο τις αλλες.

Συνημμένα

• DSC00003.webp
    DSC00003.webp
    12,2 KB · Προβολές: 65
  • DSC00004.webp
    DSC00004.webp
    24,4 KB · Προβολές: 67
Να σου ζήσουν Άρη. Εκείνο το κόκκινο μέσα στο κυπελάκι τι είναι; Κάποια κόκκινη ''βιταμίνη'' ή κάποια αυγοτροφή;

ειναι κοκκινη βιταμινη την αγορασα συσκευασμενη απο ενα πετσοπ της γειτονιας.

για να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως ειναι βιταμινη η αυγοτροφη πως μπορω να καταλαβω τι απο τα δυο ειναι;

Να σου ζήσουν Άρη, είναι πολύ όμορφα!

για να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως ειναι βιταμινη η αυγοτροφη πως μπορω να καταλαβω τι απο τα δυο ειναι;

Δες την συσκευασία! Αν είναι αυγοτροφή είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποια φωτογραφία που να απεικονίζει αυγό. Θα το λέει και η συσκευασία τι είναι!

μπραβο φιλε μου! Να σου ζησουν κ καλους απογονους!

Άρη να σου ζήσουν, αν δεν γράφει επωνυμία είναι μπισκότο με χρώμα που το συσκεύασε απλά το πετσοπ. Αν πάρεις κάτι θα πάρεις κόκκινη αυγοτροφή επώνυμη και δεν θα βάζεις πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα αυτή την εποχή. Αν είναι συνέχεια στο κλουβί θα σου παχύνουν. Επίσης δες στα συστατικά από ότι προϊόν πάρεις, αν έχει καθαξανθίνη και τρώει μεγάλες ποσότητες μπορεί να κάνει ζημιά στο συκώτι (οι αυγοτροφές συνήθως έχουν ελάχιστη ποσότητα χρωστικής αλλά φύλαγε τα ρούχα σου). Καρότο μπορείς να δίνεις άφοβα, είναι χρήσιμο για το πουλί και περιέχει και φυσική χρωστική.

Να σου ζησουν Αρη! Να ειναι υγιή και να σου δώσουν καλούς, γερούς και πολλούς απογόνους!

Το δαχτυλίδι στο πόδι του αρσενικού είναι ασημί ή δεν φαινεται καλά; Ειναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου;

Πολυ ομορφα καναρινακια... Το αρσενικο αν ετρωγε αυτη την κοκκινη ''βιταμινη'' πιθανον να μην ειναι κοκκινο και στην πορεια να σου βγει κιτρινο! Δυστυως στα πετ δινουν τετοιου ειδους αχρηστα σκευασματα και μετα δεν ξερεις τι εχεις παρει..στο λεω εγω απο πρωτο χερι,... Ειχα ενα αρσενικο καναρινακι σαν το δικο σου το θυληκο και μετα απο 4-5 μηνες αρχισε να χανει το χρωμα του! Ωσπου αρχησε να γινεται κιτρινο... Παρακολουθησε το λοιπον... Αν ειναι κοκκινο και θες να διατηρησεις ετσι το χρωμα του δινε του καροτο πατζαρι και κοκκινη αυγοτροφη για καναρινια!

Back