Διατροφή Τα κουάκερ μου τρώνε μόνο ηλιόσπορο και λίγους ξηρούς καρπούς

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Seb
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Seb

Καλησπέρα σας. Πριν μια εβδομάδα απέκτησα δύο κουακερ 1 χρόνων και δεν έχω ιδέα από παπαγαλάκια. Διαβάζω συνέχεια στο ίντερνετ για τα πάντα, με φοβούνται, είναι φυσιολογικό αυτό νομίζω, δεν τρώνε την παπαγαλινη που μου είχαν πει να πάρω και τρώνε μόνο τον ηλιοσπορο που έχω αναμιξει με την παπαγαλινη. Επίσης τρώνε και λίγους ξηρούς καρπούς. Φοβάμαι μην πάθουν κάτι.

Ακόμα κάτι. Μπορώ να κρεμάσω κλωνάρια από βότανα φρέσκα όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, θυμάρι κτλ στο κλουβί τους;

Σεβαστή καλώς ήρθες!!
Να χαίρεσαι τα μικρά σου!!!!
Εδώ είναι ένας οδηγός που έχει τα περισσότερα που χρειάζεται να ξέρεις για τους παπαγάλους
Ριξ'του μια ματιά.

Οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς να ανοίγεις θέμα σε αυτή τη κατηγορία

Ακόμα κάτι. Μπορώ να κρεμάσω κλωνάρια από βότανα φρέσκα όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, θυμάρι κτλ στο κλουβί τους;
Νομίζω καλύτερα είναι, αν έχεις φρέσκα, να τα βάζεις άμεσα μέσω της τροφής γιατί δεν χρειάζονται και μεγάλες ποσότητες. Ας πούμε αν δείτε στα μείγματα σπόρων η ποσότητα είναι εξαιρετικά μικρή. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και να δείτε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Γράψτε μετά αν μπορείτε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνατε.

Καλημέρα. Επειδή ο ίδιος δεν γνωρίζω, θα έλεγα σε αυτούς που ξέρουν, να αναφέρουν στο συγκεκριμένο θέμα, με τις μάρκες τους, ποιες είναι εκείνες οι συσκευασμένες επώνυμες τροφές για τους παπαγάλους monk quacker και ποιες θεωρούνται αξιόπιστες, ώστε να προμηθευτεί το κατάλληλο μείγμα.

@Seb δες και αυτό το άρθρο...

Καλησπέρα, σήμερα κρέμασαν για πρώτη φορά φρέσκα βλητα και παντζαροφυλλα στο κλουβί τους. Τα βλητα συνέχεια τα τσιμπολογανε από την ώρα εκείνη και τα δύο παπαγαλάκια, τα παντζαροφυλλα δεν τα έχουν ακουμπήσει. Πρώτη φορά μου τρώνε πρασινάδα

Καλησπέρα, σήμερα κρέμασαν για πρώτη φορά φρέσκα βλητα και παντζαροφυλλα στο κλουβί τους. Τα βλητα συνέχεια τα τσιμπολογανε από την ώρα εκείνη και τα δύο παπαγαλάκια, τα παντζαροφυλλα δεν τα έχουν ακουμπήσει. Πρώτη φορά μου τρώνε πρασινάδα
Βάλε μπρόκολο είναι το στάνταρ σε παπαγάλους και καναρίνια και επίσης ωφέλιμο. Βιολογικό πάντα και καλό πλύσιμο. Επίσης μπορείς να βάλεις και 🌽. Με το καλαμπόκι περνάνε αρκετή ώρα παίζοντας κιόλας μέχρι να μείνει το κεντρικό στέλεχος.

Back