Φροντίδα Τα λόγια είναι περιττά!!

φιλε ανδρεα εχεις βαλει τον καταλιλο τιτλο οντως τα λογια ειναι περιτα
 
Δηλαδή εάν πούμε σε αυτή την περίπτωση στην παρέα: «Παιδιά εγώ φεύγω για λίγο, πάω να δώσω αβγοτροφή» τι εννοούμε; Επιστρέφω το Σεπτέμβριο; :D
 
Πολύ καλό Ανδρέα και πολύ οργανωμένο εκτροφείο. Ξέρεις τι μου ήρθε αμέσως στο μυαλό μόλις το είδα; Πολύ μανίκι πρέπει να είναι να καθαρίσεις όπως πρέπει αυτό τον χώρο και μάλλον θέλει πολλά χέρια. 😉
 
Σχόλιο της συζύγου μου:"Δηλαδή αν θέλεις 4 ώρες κάθε φορά που κάνεις γενική καθαριότητα στο κοτέτσι σου που είναι 2χ2 σε αυτό το θηρίο πόσες ημέρες θα χρειάζεσαι;"
Απάντηση:"Ας το είχα εγώ και θα έβρισκα σίγουρα τον χρόνο να το διατηρήσω κουκλάκι!"
 
"Ας το είχα εγώ και θα έβρισκα σίγουρα τον χρόνο να το διατηρήσω κουκλάκι!"
Μόνο να μη μας έλεγες "Παιδιά εγώ φεύγω για λίγο, πάω να δώσω αβγοτροφή" Ανδρέα :D
 
Μακάρι να μπορούσαμε να το είχαμε τον χώρο και πιστεύω κάποιο τρόπο θα βρίσκαμε...
 
Δεν ξέρω βρε παιδιά …

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι ο ελεύθερος χρόνος μας πρέπει να καθορίζει το μέγεθος των εγκαταστάσεων και τον αριθμό των πουλιών που φροντίζουμε και όχι το αντίθετο. Όταν κρατούμε τα πουλιά σε συνθήκες αιχμαλωσίας, νομίζω πως οφείλουμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και δυστυχώς το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για αυτά δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να το πετύχουμε.

Χρειάζεται και ελεύθερος χρόνος σε σταθερή βάση για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε «εκπτώσεις» στην περιποίηση των πουλιών προκειμένου να εξοικονομήσουμε ελεύθερο χρόνο όταν είναι αναγκαίος.
 
Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο Σταύρο, προσωπικά δεν θα αύξανα στο μέγιστο των αριθμό των πουλιών που έχω αν έβλεπα ότι δεν μπορώ να τους δίνω την προσοχή που τους αξίζει και νοιώθω ότι χρειάζεται για να είναι τα πουλιά πάνω απ όλα υγειέστατα και ευτυχισμένα.
Ήδη βέβαια τώρα με 5-6 ζευγάρια σε αναπαραγωγή, μικρά να βγαίνουν και ότι αυτό συπαπάγεται τρώω 1 με 1μισι ώρα κάθε μέρα για την φροντίδα τους, αλλά πάνω απ'όλα έγω τουλάχιστον το φχαριστιέμαι!
 
Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο εκτροφείο είναι αυτό που το λιγοστό χρόνο που του αφιερώνουμε το κάνουμε με ευχαρίστηση και αγάπη. Ποιός από εμάς όλους δεν θα ήθελε να έχει ένα εκτροφείο όπως το παραπάνω;Όλοι μας φαντάζομαι.Βέβαια τέτοια εκτροφεία θέλουν και χρόνο και χρήμα. Και φυσικά τα περισσότερα πουλιά προορίζονται για ευρεία κατανάλωση. Καλύτερα λοιπόν να έχω ένα κλουβάκι και να φιλοξενώ το πουλάκι που ζει μέσα σε αυτό με όσο περισσότεροι αγάπη μπορώ, παρά να έχω τόσα πουλιά και το μυαλό μου να το έχω στο χρήμα.
 
κι εγω θελω να συμφωνησω με τον ισιδωρο!
και θελω να πω στο στυρο οτι το παλιο avatar μου αρεσε περισσοτερο!
:D
 
Δεν εχω κοτοπουλα.. Αλλα θα συμφωνησω με την Κατερινα! Το παλιο ηταν πιο ωραιο!:D
 
Εμενα πάντως μου αρεσε το αβαταρ μου και δεν θελω να αλλαξει...
Θα συμφωνησω και εγω με τον Ισιδωρο... Προτιμωνα εχω πιο στενη σχεση με λιγοτερα πουλακια, να τα φωναζω με το ονομα τους, να τα νιωθω μελη της οικογενειας παρα οτιδηποτε άλλο... Δεν εχω κανενα προβλημα αν καποιος συνδιαζει το χόμπυ του με το κερδος, απλα σαν γυναικα με βαθια συναισθηματα δεν θα το εκανα ποτε, αλλωστε μπορει κανεις να λαβει μεγαλυτερο κερδος οταν χαρισει, παρα οταν πουλησει! 🙂

Εγω πειραζει που δεν εχω καθόλου κοτοπουλακια;:D
 
Back
Top