SAKMP
PB New Member
Τα τελευταία μου αποκτήματα ένα ζευγάρι Φανέτα του '15 (το κλουβί που βλεπετε είναι αυτό της μεταφοράς ήδη έχουν μπει σε ένα 80 cm)
ευχαριστω, εγραψα ηδη παραπανω οτι το κλουβι ειναι προσωρινο.όμορφα, πολύ όμορφα.. Να τα χαίρεσαι, φίλε μου και, αν μου επιτρέπεις, να σημειώσω ότι το κλουβί μάλλον είναι μικρό για δύο ενοίκους! Θα ήταν ευχής έργο να τα τοποθετούσες σε μία ζευγαρώστρα,ώστε να έχει το καθένα στην διάθεσή του την δική του ποτήστρα, ταίστρα, αυγοθήκη!
και πάλι να τα χαίρεσαι!
ουπς.. Δεν το πρόσεξα, φίλε μου,έχεις δίκιο! τότε όλα καλά.. Να τα χαίρεσαι και πάλι!ευχαριστω, εγραψα ηδη παραπανω οτι το κλουβι ειναι προσωρινο.
ναι έχουν κλειστού τύπου δαχτυλίδι.SAKMP έχουν δαχτυλίδια κλειστού τύπου;
Μου κάνουν εντύπωση τα νύχια τους, πολύ μεγάλα για πουλί του 15!
ζευγάρι εννοώ αρσενικό θηλυκό.Nα τα χαιρεσαι!
Εγω να κανω μια ερωτηση.. Οταν μιλαμε για φετινα πουλια πως ηερουν οτι ειναι ζευγαρι; Δεν ειναι ταιριασμενα δεν εχουν κανει αναπαραγωγη.. Διαφωτιστε με!
αυτο ευχομαι.Α δηλαδη απλα ελπιζεις να ταιριαξουν ετσι; Στο ευχομαι!
εννοείτε πως θέλουμε πληροφορίες..υπάρχει ακορεστη δίψα στην παρεούλα για μάθηση!Θέλουμε λεπτομέρειες, με την ησυχία σου
Μαρια ολα σιγα σιγα... Ειναι δυσκολη η αναπαραγωγη τους σαν τις καρδερινες, αλλα προσπαθωντας κανεις δεν εχασε.Πολύ όμορφα φτου φτου να τα χαίρεσαι!
Δεν θα ξεφύγεις όμως έτσι απλά :) γιατί δεν έχουν πολλοί φανέτα.
Θα τα έχεις όλον τον χρόνο μαζί ή θα τα ξεχωρίσεις; Την άνοιξη αναπαράγονται και αυτά; Η αναπαραγωγή τους μοιάζει κάπως με της καρδερίνας; (σκεπαστές φωλιές κτλ).
Θέλουμε λεπτομέρειες, με την ησυχία σου φυσικά :)
Απο διαφορετικα ζευγαρια ειναι.Καλορίζικα και καλές επιτυχίες. Είναι από διαφορετικά ζευγάρια ή έχουν τους ίδιους γονείς; Στην δεύτερη περίπτωση ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα με τους νεοσσούς.
Και πάλι να σου ζήσουν (σκορδάκι ή μπλε χάντρα για το μάτι μην ξεχάσεις...)
Δεν είναι απαραίτητο στα ιθαγενή.Όμορφα πουλάκια! Καλές αναπαραγωγές εύχομαι!
Δεν θα έπρεπε να είναι χωριστά τώρα και να μπουν μαζί την άνοιξη; Όπως και τα καναρίνια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας