Γενικά Τα παπαγαλάκια μου, budgies και lovebirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης minas564
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
να τα χαιρεσαι τα παπαγαλακια σου μηνα ειναι πολυ ομορφα
τα λοβακια ειναι ζευγαρι;
 
πολυ ευκολα τα παπαγαλακια, αναπαραγωνται πολυ γρηγορα και αντεχουν σε κρυο και ζεστη
 
Πολύ όμορφα Μηνά να τα χαίρεσαι!

αν θελεις μπορεις να βγαλεις κοντινες φωτογραφιες και θα σε βοηθησουμε εμεις με το φυλο τους
στα lovebirds θα πούμε το φύλο με φωτογραφία;
 
Πολύ όμορφα Μηνά να τα χαίρεσαι!


στα lovebirds θα πούμε το φύλο με φωτογραφία;
Για τα budgie το εννοουσα πιο πολυ, αλλα υπαρχει τροπος να δουμε και το λοβ.. Οχι τοσο σιγουρος ομως οσο τα τεστ DNA
 
φιλε τα lovebird λιγο δυσκολο αλλα εαν βαλεις το χερι σου πισω που βγαινει το αυγο(στο ποπο τους) θα διακρινεις 2 κοκκαλακια καπως ετσι. ( ) Στην θυληκια ειναι πιο ανοιχτο και στο αρσενικο πιο κλειστο, εαν ειναι ζευγαρι θα διακρινεις την διαφορα.
 
Και ζευγάρι να ειναι μην περιμένεις απογόνους απο αυτο το "ζευγάρι". Το δεύτερο lovebird της φωτογραφίας ειναι υβριδιο (peach face lovebird x Fischer lovebird) και δεν είναι γόνιμο. Επίσης πρόσθεσε μερικά παιχνίδια κατα προτίμηση ξύλινα ώστε να ασχολείται με αυτα γιατι φαίνεται οτι μασάει τα φτερά στο στήθος του.
 
Και ζευγάρι να ειναι μην περιμένεις απογόνους απο αυτο το "ζευγάρι". Το δεύτερο lovebird της φωτογραφίας ειναι υβριδιο (peach face lovebird x Fischer lovebird) και δεν είναι γόνιμο.Επίσης πρόσθεσε μερικά παιχνίδια κατα προτίμηση ξύλινα ώστε να ασχολείται με αυτα γιατι φαίνεται οτι μασάει τα φτερά στο στήθος του.

Πολυ σωστη η παρατηρηση του Φωτη. 😉 Συμφωνω. Οπως και για τα παιχνιδια που σου προτεινει, ελεγξε και για παρασιτα στο φτερωμα.
 
Το γεγονός οτι το ζευγάρι ( ; ) σου δεν ειναι γόνιμο δεν το διαφοροποιεί σε τίποτα απο τα υπόλοιπα lovebirds.Αλλωστε δεν νομιζω οτι τα πήρες μονο και μονο με σκοπό την αναπαραγωγη-εχεις στα χέρια σου κατι πολυ ξεχωριστό που πολλοί δεν το χουν και ετσι πρεπει να τό δεις. Διαφωνώ σίγουρα με την επιλογη αυτού που ζευγαρωσε δυο διαφορετικά πουλιά αλλα μέσω αυτού εσυ και άλλοι πολλοί που το διαβάζουν εχουν την ευκαιρια να το δουν και να μάθουν κατι διαφορετικό.

Να σου ζήσουν λοιπον και αν θες να δεις νεοσσούς και απο τα lovebirds μπορεις να παρεις ενα ακομα ζευγάρι. (απ οτι φαίνεται εχεις και μεγάλες κλουβες οποτε χωράει σίγουρα ενα ακομα ζευγάρι)
 
Back
Top