Αναπαραγωγή Τα παραδείσια μου πετάνε τα αυγά έξω απο τη φωλιά

Elias_184

PB Member
Εγγραφή
30 Ιουλ 2008
Μηνύματα
125
Πόλη
Ίλιον
Παιδια εμενα ετοιμαζουν τη φωλια κανου αυγα αλλα τιποταμηπως παει κατι στραβα;
 
μηπως παραγεμισαν την φωλια; Μην τα αφισεις να την γεμισουν! Μπορει να χουν θαψει και τα αυγα! Προσεξε το αυτο! Αλλιως δεν ειναι ετοιμα ακομα για αναπαραγωγη!
 
Αυτο δεν το ξερα ναι την παραγεμιζου για να καθονται και τα δυο και οταν ειναι ετοιμα να βγουν τα πετανε κατω☹τι να κανω😕
 
Καταρχην καλο θα ηταν να μη γραφουμε σε θεματα αλλων, δεν ειναι πολυ ευγενικο κ ειναι κ λιγο οφφ τοπικ. Για το προβλημα που εχεις Ηλια θα μπορουσες να ανοιξεις ενα νεο θεμα. (οποτε πιστευω καποιος moderator να μπορει να το μεταφερει ξεχωριστα, σε νεο θεμα)
Δε μας δινεις πολλες πληροφοριες για τα ζεμπρακια σου.Αυτο που λεει ο φωτης ισχυει γενικως, δηλ τα ζεμπρακια γενικα παραγεμιζουν τη φωλια αλλα στη περιπτωση σου δε νομιζω να ισχυει-εαν βλεπεις να τα ριχνουν τα ιδια τα πουλια τα αυγα κατω. Παντως εαν τη βλεπεις πολυ φουσκωμενη θα μπορουσες να την "αδειασεις"καπως γιατι κ θαβουν κμ φορα τα αυγα κ εαν ειναι πολλα τα αυγα πεφτουν δεξια κ αριστερα.
οταν λες οτι οταν ειναι ετοιμα να βγουν τα πετανε κατω εννοεις αφου περασουν οι μερες εκκολαψης;κ προς το τελος αυτων των ημερων τα ριχνουν κατω;σιγουρα εχει δει να τα ριχνουν κατω; Μηπως πεφτουν;
η ηλικια των πουλιων ποια ειναι;
 
Back
Top