Γενικά Τα παραδείσια μου

Michaelo13

PB New Member
Εγγραφή
16 Μαϊ 2008
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Συγνώμη που δεν έχω φωτογραφίες! Έχω 2 πολύ ωραία παραδείσια, εκτός απο το καναρίνι μου, ένα κάτασπρο θυληκό και ένα γκρί-καφέ αρσενικό! Είναι πάρα πολυ ωραία κ ζωηρά! Τους έβαλα φωλιά, ζευγάρωσαν και έκαναν 6 αυγά απο τα οποία έχουν βγει 4-5 πουλάκια! Δεν ήξερα ότι κάνουν τόσα πολλά αυγά! Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει σε τι θερμόκρασίες αντέχουν και αν αντέχουν το κρύο του χειμώνα και τη ζέστη του καλοκαιριού στην Αθήνα! Ρωτάω πληροφοριακά, δεν έχω σκοπό να τα αφήσω να πεθάνουν απο το κρύο!

Ευχαριστώ πολύ!
 
:D Καλως ηρθες! 🙂 Και να σου ζησουν τα μωρα! 🙂 Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλες πληροφοριες για τα παραδεισια! Βεβαια θα σου απαντησουν και εδω τα παιδια που γνωριζουν και φροντιζουν παραδεισια!
 
Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Τα παραδείσακια γενικά είναι πολύ ανθεκτικά πουλιά.
και προσαρμόζονται εύκολα!
 
Καλησπέρα και καλώς ήλθες!
Να τα χαίρεσαι τα πουλάκια σου και τα πιτσιρίκια σου!
 
καλως ηρθες!
να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι!
 
Να σου ζησουν! Τλεια πουλακια ειναι. Γενικα τα παραδεισια ειναι ευπροσαρμοστα πουλακια. Δεν εχουν τοσε ςπολλες απαιτησεις -σε σχεση με αλλα πουλια-. Στη ζεστη δεν εχουν προβλημα γιατι προερχονται απο την Αυστραλια, μερος με πολυ ζεστη κ γενικα ξηρασια.Αρκει βεβαια να εχουν το νερο τους το καθαρο κ κανα μπανακι στη ζεστη του καλοκαιριου κ βεβαια να μην τα αφηνεις συνεχεια στον ηλιο κ ζαλιστουν.Ως προς το κρυο να πω μονο οτι οπως θα διαβασεις κ σε αλλα θεματα, το καλυτερο ειναι η να τα εχει ςμεσα το χειμωνα συνεχεια η συνεχει εξω, γιατι η εναλλαγη κρυο-ζεστη δεν κανει τπτ αλλο παρα μονο να τα βλαπτει. Γενικα σοτ κρυο πιστευω αντεχουν αρκει να τα εχεις κ σε ενα μερος προφυλαγμενο απο πολυ κρυο κ αερα. Η Καληυτερη λυση βεβαια ειναι μεσα το χειμωνα!
 
Αρχικά να σου ζήσουν τα ζεμπράκια σου! Πριν 1 μήνα είχα και εγώ την
πρώτη τους γέννα!Ήταν εκπληκτικοί γονείς και είναι ακόμα και τώρα! Φαντάσου ότι τα μικρά τα δικά μου έχουν φτάσει σε μέγεθος των γονιών τους και τρώνε μόνα τους αλλά ουρλιάζουν για να τα ταίσουν και τώρα. Αφότου κλείσουν
20-22 μέρες από την γέννηση θα βγουν από την φωλίτσα τους.
Να έχεις καθημερινά και αυγό βραστό (αλεσμένο) ή
αυγοτροφή (προσωπικά τους είχα και τα 2). Όσον αφορά για το που πρέπει να τα έχεις, είμαι κατηγορηματική για έξω(τον χειμώνα).
 
Back
Top