Αναπαραγωγή Τα πιγκουινάκια μου μπαινουν στη φωλια, είναι έτοιμα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Τα πιγκουινακια μου αν και χθες τσακωνοντουσαν, σημερα φαινονται πολυ αγαπημενα, φιλιουνται ταιζονται κλπ, και σημερα τα ειδα να μπαινουν και τα δυο μεσα στη φωλια για πρωτη φορα, κατι που ο αρσενικος μου δεν ειχε ξανακανει με το προηγουμενο του ταιρι.Απο τοτε καθονται αρκετη ωρα εκει μεσα, αυτο ειναι καλο σημαδι; Μηπως ειναι ετοιμα;
 
Είναι καλό σημάδι, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει. Κάτι συγκεκριμένο δεν μπορεί κάποιος να σου πει.
Πότε άλλαξες ταίρι στο αρσενικό; Είναι αυτά που μας ρώταγες για το φύλο;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
επειδη αν ξεκηνησουν να ζευγαρωνουν δε σταματανε καλο ειναι να τους εχεις κανει καλη προετοιμασια αλλα και στη συνεχεια πολυ καλη διατρωφη γιατι κινδηνευουν να εξαντληθουν.
 
το αρσενικο το πηρα πριν κανενα μηνα με αλλο ταιρι αλλα τελικα τον εβαλα με την θηλυκια για την οποια σας ρωταγα προσφατα για το φυλο. Τα χω μαζι μονο 2 μερες ομως φαινεται να χουν ταιριαξει πολυ! Επισης απ το πρωι ειναι σχεδον ολη την ωρα και τα δυο μεσα στη φωλια, τωρα μαλιστα κοιμουνται εκει μεσα μαζι, και η θηλυκια εβαλε μεσα καποια νηματα, φτερα και τετοια
Λετε να χουμε γεννητουρια;
 
σημερα τελειωσαν τη φωλια και καθονται ολη μερα μεσα:D
 
υπομονη δεν υπαρχει κουμπακι να το πατησουμε και να ξεκινησουνε να γενανε θα το ειχα πατησει και γω αν υπηρχε:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
η θηλυκια εχει τελειωσει τη φωλια εδω και μερες, μπαινει συχνα μεσα, αλλα αυγο δεν κανουν. Μηπως την εφτιαξαν μονο για να κοιμουνται; Καθε βραδυ εκει κουρνιαζουν!
 
το οτι την εφτιαξαν και μπαινουν μεσα ειναι καλα συμαδια τωρα αστα και οταν κρινουν εκεινα θα ζευγαρωσουν εσυ απλα δωσε μεγαλη συμασια στη διατρωφη τους.
 
Back
Top